Afbeelding

Björnd Makelaardij; "Wij staan fris voor u klaar !"

wonen

Delft - Met de lente in aantocht is het verkoopteam van Björnd Makelaardij uitgebreid met Caroline Steijger, zij komt Björnd en Bart versterken. Irene van der Ster is de nieuwe ster op de verhuurafdeling met haar 20 jaar makelaarservaring gaat zij nu in de verhuur buitendienst aan de slag. Binnen is Nadia Blaas erbij gekomen zij heeft reeds vele jaren bij een makelaar in Den Haag gewerkt.

Het jaar is dus goed begonnen voor Björnd Makelaardij. "De krapte op de markt blijft, het is wel iets minder hectisch want er is weinig nieuw aanbod", vindt Bart Hendriks. "de prijzen lopen in hogere segment minder hard op. De markt is nog steeds goed, maar corrigeert zichzelf gelukkig wel een beetje. In het lagere segment tot 3 ton is de markt nog sterk stijgend" Kortom een goede kans als u naar een groter en duurder pand wil overstappen, uw huidige woning levert veel geld op en het hogere segment stagneert. Dit gecombineerd met de lage rentestand levert een goed koop moment op voor een luxere woning !

Lentegevoel
Het voorjaar komt er weer aan en het team is er klaar voor. "De lente is traditioneel één van de drukste periodes in het jaar", legt Bart uit. Hoe dat komt? "Misschien is het het lentegevoel. De behoefte om een nieuwe start te maken. Feit is in ieder geval dat we van maart tot en met juni altijd een piek zien." Alle hens aan dek dus. Nu Bart's bekende collega Rens Jeursen een poosje afwezig is vanwege de wereldreis die hij aan het maken is, krijgt het verkoopteam gelukkig wel versterking van Caroline Steijger. Tot voor kort vooral bekend als de chef van het verhuurteam van Björnd Makelaardij. "Dat doe ik nog steeds een beetje, al heb ik een prima opvolger in mijn collega Irene van der Ster, maar de verkoop had al eerder mijn belangstelling en zo kregen zowel Irene als ik de mogelijkheid om ons verder te ontwikkelen", Caroline doet zowel aankoop als verkoop. "Vooral het contact met mensen vind ik leuk. Dat had ik bij verhuur ook al, maar bij verkoop is het toch iets intensiever. "

Jezelf blijven
De op en top Delftse makelaar Björnd Makelaardij heeft haar sporen ruimschoots verdiend. Kenmerkend voor Björnd Makelaardij is de ongedwongen sfeer en de lage drempel: "We zijn een kantoor waarin iedereen zichzelf kan zijn. Want als jij je prettig voelt, straal je dat ook uit." Laagdrempelig, toegankelijk, dat uit zich ook in andere zaken. Zo ben je welkom op het kantoor, waar je met een kop koffie aan de picknicktafel een goed gesprek kunt voeren over je wensen, maar komen Bart en Caroline ook rustig op de bedrijfsfiets bij je langs.