Verkoopadviseur Ismail Aliradja zwaait je uit, maar kom jij gebruik maken van het voordeel van de Renault Clio Uitzwaai Editie bij Autohaag Zeeuw?
Verkoopadviseur Ismail Aliradja zwaait je uit, maar kom jij gebruik maken van het voordeel van de Renault Clio Uitzwaai Editie bij Autohaag Zeeuw?

Nog maar 97 stuks van de Renault Clio Uitzwaai Editie beschikbaar!

Algemeen

DELFGAUW - Het is tijd om de huidige uitvoering van de Renault Clio uit te zwaaien.

Een nieuwe uitvoering van de Clio is namelijk op komst. Van de huidige Renault Clio Hatchback Limited zijn nu nog slechts 97 stuks beschikbaar. Kom langs bij de bekende Renault-dealer op bedrijventerrein Ruyven in Delfgauw voor de Autohaag Zeeuw Uitzwaai Editie. Deze meest verkochte auto van Nederland is in prijs verlaagd van 18.900 euro naar 16.290 euro. Je kan ook kiezen voor Private Lease en betaalt dan slechts 299 euro per maand. De Renault Clio Hatchback Limited is voorzien van onder andere navigatie met bluetooth, parkeersensoren achter, lichtmetalen wielen, elektrische ramen voor en achter, keyless entry, een armsteun voor en handmatige airconditioning. Stap eens binnen!

Uitzwaai Premie
Het is echt een heel interessante aanbieding volgens verkoopadviseur Ismail Aliradja. "Een zeer complete auto tegen scherpe verkoopprijs. Sinds de introductie in 2012 is de auto steeds verder doorontwikkeld en mag daarom echt betrouwbaar genoemd worden. De laatste jaren is de auto de meest verkochte auto in zijn segment geweest en de Clio is nog steeds zeer populair. Maar vooral die 2.750 euro aan Uitzwaai Premie is natuurlijk heel interessant. Nogmaals, het gaat hier om de laatste 97 stuks, dus op is ook echt op."

Renault Clio V 2019
En dan gaan we ons opmaken voor de vijfde generatie van de Renault Clio. Het minuscule derde zijruitje van de voorgaande editie van de Renault Clio is niet meer. In de nieuwe generatie Clio V is dit zijruitje verdwenen. De vernieuwde Renault Clio is wat kleiner en lager dan zijn voorganger. In de lengte is het verschil 1,4 centimeter en het vernieuwde model komt 3 centimeter lager uit. Dit komt door het nieuwe CMF-B-platform van Renault. Dit wordt straks ook de onderlegger van de Renault Captur. Het enigszins kleinere exterieur staat een ruim interieur niet in de weg. Dit belooft namelijk veel meer binnenruimte. Vooral ook vanwege een kleiner uitgevallen dashboard. En dan die bagageruimte, in cijfers uitgedrukt biedt deze een inhoud van 391 liter. Dat is 26 liter meer dan die van de vorige uitvoering. Dit surplus is waarschijnlijk gewonnen met de dubbele bodem. Het platform waarover werd gesproken, wat voor voordelen biedt dat precies? Ten eerste heeft de Clio aan compactheid gewonnen. Maar ook biedt het CMF-B-platform meer mogelijkheden op het gebied van autonome technieken en elektrificatie.

Extra inruilbonus
Bij Autohaag Zeeuw Delft hebben ze dan ook een leuke extra aanbieding. Koop nu een Clio en als je deze binnen twee jaar inruilt voor een Clio V generatie ontvang je een EXTRA inruilbonus van 500 euro!
Nu dus een complete, scherp geprijsde doorontwikkelde Clio Hb Limited en wellicht binnen twee jaar een Clio V met extra voordeel. Aan jou de keus, maar wacht niet te lang!

Autohaag Zeeuw Delft
Exportweg 2
2645 ED Delfgauw
(015) 256 44 00
www.autohaagzeeuw.nl

Afbeelding