Nico en Marianne van de Koperen Pan kijken uit naar het nieuwe jaar
Nico en Marianne van de Koperen Pan kijken uit naar het nieuwe jaar

'Wild' tijd bij De Koperen Pan

DELFT - Met de intrede van de lagere temperaturen is bij De Koperen Pan de 'wild' tijd aangebroken. "Op dit moment staan fazant en hazenbout op de kaart. De fazant wordt geserveerd met zuurkool, buikspek en aardappelmousseline. De hazenbout wordt geserveerd met rode kool, Gieser Wildeman (stoofpeer) en aardappelmousseline. Verder hebben wij nog steeds het Deksels menu voor 25 euro p.p. volledig in herfstthema. Wilt u verzekerd zijn van een plekje, reserveer snel via 015-2570693 of info@dekoperenpan.nl. Kortom: ook de komende tijd is het weer volop genieten met de culinaire creaties uit onze keuken! Vanaf Oudjaarsdag tot en met 4 januari zijn wij gesloten. Verder gelden gewoon de reguliere openingstijden. Dan rest ons alleen nog u een gezond en gelukkig nieuwjaar toe te wensen namens het Koperen Pan team!"

Meer berichten
 
CustomHtml_1