The Unpredictables: onvoorstelbaar én onvoorspelbaar!
The Unpredictables: onvoorstelbaar én onvoorspelbaar! (Foto: )

The Unpredictables en Open Podium

DELFT - De naam zegt het al, ze zijn onvoorspelbaar. Ze oefenen nooit, maar zijn ongelooflijk precies op elkaar ingespeeld.

The Unpredictables spelen bekende en onbekende covers. De belangrijkste inspiratie halen ze uit de muziek van JJ Cale, David Bowie, Eric Clapton, The Beatles en Fleetwood Mac, om er maar een paar te noemen. Subtiele gitaarsolo's en indrukwekkende improvisaties op de sax zijn te verwachten, geserveerd op een bedje van drums, bas en gitaar. En ja, er wordt ook nog gezongen! Maar voor de rest is het onvoorspelbaar!
The Unpredictables zijn onvoorspelbaar samengesteld uit de volgende ras-muzikanten: Mike Vos en Marco Diamantatos op zang en gitaar, de Delftse Günter Weber op sax, Brian Kruit (Bourbon Avenue) op bas en Schiedamse drumheld Marcel Gootjes op drums. Onvoorspelbaar zeker is de datum en plaats van hun optreden: Het Konings Huys aan het Marktplein in Delft. Op zaterdag 29 december spelen ze daar vanaf 21.30 uur.

Open Podium
Op de laatste zondag van het jaar, 30 december, vindt bij de Centrale in Delft het maandelijkse Open Podium plaats, aanvang: 15.00 uur. Toegang: gratis. De Centrale zoekt vooral creatieve vernieuwende kleine acts die groots qua impact zijn.
Voor zondag 30 december hebben zich weer leuke acts aangemeld. Zo zal onder andere Peony, een opmerkelijke in opkomst zijnde singer/songwriter, haar bijdrage aan deze met appelflappen zoet gevulde middag leveren. Naast de aangemelde deelnemers vinden er bij het Open Podium altijd verrassingen en/of gastoptredens plaats die de middagen extra jus geven. Iedereen kan zich via mail aanmelden voor één van de komende maanden: openpodium@decentraledelft.nl Vertel wat je wil gaan doen en hoe de act of band heet.

Meer berichten
 
CustomHtml_1