Wat ik zeggen wil...

Algemeen

Bloembakken
Jaren waren wij het stiefkindje van de gemeente Delft wat betreft de vrolijke bloembakken aan de lantarenpalen. Vanuit de tram hield het op na winkelcentrum in de Hoven, heel Delft had ze, alleen Buitenhof niet. Tot mijn grote plezier zie ik nu wel de vrolijke gekleurde bakken hangen! Geweldig, ik ben blij met deze vrolijkheid!!

Ines Reiber van Es

Uitbreiding Ikea
Tot mijn verbazing lees ik in de 'Berichten van de Gemeente' dat IKEA een omgevingsvergunning aanvraagt om aan de achterzijde te mogen uitbreiden. Dat is wel heel erg raar als je gaat kijken wat er inmiddels al allemaal gebeurd is aan de achterkant. Zo stiekem weg zijn daar zo'n twee maanden geleden al de bomen gekapt en struiken weggehaald en wordt er hard gewerkt aan het bouwrijp maken van de grond. Waarom nu pas die aanvraag? Heeft de gemeente hier dan al toestemming voor gegeven of denkt IKEA dat de Gemeente Delft het wel weer best zal vinden? Ik vind het een vreemde manier van doen en duidelijk is wel dat er weer een hap uit het Delftse Hout is genomen. IKEA Bedankt!

Ruut van Hooft

Fietsenrek
Een typisch resultaat van Linkse Politiek in Delft blijkbaar. Wie verzint fietsenrekken, waar je wiel dus in moet, op een hellend vlak? Een niet fietsende bureaucraat waarschijnlijk. Ook een aannemer die dom doet wat er wordt gezegd onder het motto "Ik doe gewoon wat is opgedragen".

M.J.A. Rust