<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Anna is één van de T.C.M. doctors bij Oking Healt Center(Foto: PR)
Anna is één van de T.C.M. doctors bij Oking Healt Center(Foto: PR) (Foto: PR)

Meer vitaliteit en gezondheid door acupunctuur

  kijk op de wijk

In 2004 is Oking Health Center gestart in Chinatown in Den Haag. Sinds 2014 is Oking ook gevestigd in Delft, en wel op de Binnenwatersloot 21.

Oking Health Center is gespecialiseerd in Traditional Chinese Medicine (TCM). Traditionele Chinese geneeskunde dus. Het centrum heeft twee TCM doctors: mevrouw Anna en de heer Jin. Anna studeerde af aan de T.C.M. Universiteit in Meditura. Zij heeft veel ervaring met het behandelen van pijnklachten, ischias, eczeem, psoriasis.
De ervaring van Nadja, één van haar cliënten, illustreert de goede resultaten die behaald worden: "Ik had al jaren last van huiduitslag op armen en rug. Daarnaast werkten mijn lever en nieren niet goed en had ik een fibroom aan mijn baarmoeder. In de krant las ik over genezing van huidziekten door acupunctuur. Ik weet nog goed wat acupuncturist Anna bij mijn eerste bezoek zei: 'we gaan alles beter maken'. Nu, een jaar later, is mijn huid weer gezond en mooi, de werking van mijn lever en nieren optimaal. En mijn baarmoeder is ook aan het helen. Van iemand waar al 17 jaar aan gevraagd werd: 'hoeveel maanden bent u al zwanger', ben ik nu weer iemand geworden met een platte buik. Ik ben acupuncturist Anna heel dankbaar. Haar kennis en de acupunctuur hebben mij meer gebracht dan ik had gedacht. Ik kan haar iedereen aanbevelen."

Ontspannen
De heer Jin studeerde af aan de T.C.M. Universiteit in Shaanxi. Sindsdien heeft hij gewerkt als TCG-arts. Hij heeft veel praktijkervaring opgedaan op het gebied van de Chinese acupunctuur, kruidentherapie en Tuina-massage.
"Mijn vader is lang geleden met dr. Jin in contact gekomen vanwege mijn neefje die extreme eczeem had", vertelt Alija Isovic. "Na een bezoek aan veel huidspecialisten, die mijn neefje allemaal niet konden helpen, leek het mijn vader een goed idee om het bij een Chinese dokter te proberen. Dr. Jin wist mijn neefje volledig te genezen. Hierna is mijn vader altijd met hem in contact gebleven. Zelf doe ik nu voor het eerst van mijn leven acupunctuur bij dr. Jin. Ik had een drukke en stressvolle tijd tijdens mijn werk en studie. De acupunctuursessies hebben mij geholpen om te ontspannen en deze drukke tijden te overbruggen. Dr. Jin is een deskundige dokter en een betrouwbare persoon, waar ik 100 procent vertrouwen in heb."

Verzekering
Wellicht kan Oking Health Centre u ook helpen. Neem daarom gerust contact op. De meeste verzekeraars vergoeden de behandelingen. Kijk op www.31acupunctuur.com of bel naar tel. 015-7500942.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>