Afbeelding

Beursvloer Delft en Midden-Delfland

Algemeen

Op dinsdag 10 april is de 12de editie van de Beursvloer Delft en Midden-Delfland in het Huis van de Stad te Delft. De beursvloer is hét netwerkevenement waarbij goede doelen organisaties en ondernemers elkaar vinden. Op 10 april wordt er gehandeld in maatschappelijke betrokkenheid.

Bedrijven en maatschappelijke organisaties die 'iets' voor elkaar en voor de maatschappij willen betekenen ontmoeten en handelen met elkaar tijdens de beursvloer. Dit jaar wordt de beursvloer gehouden in het Huis van de Stad aan het stationsplein 1 te Delft.

Dynamisch
Op de Beursvloer gaat het er dynamisch aan toe. Maatschappelijke organisaties en bedrijven ontmoeten elkaar met maar één doel: daadwerkelijk concrete afspraken - zogeheten 'matches' - maken. Wat kunnen zij voor elkaar betekenen op het gebied van menskracht, advies, materialen of ruimte? Het gaat om matches, dus handelen met gesloten beurs. Wat de één over heeft of kan bieden kan voor de ander zeer gewenst zijn.

'Betrokken ondernemen' concreet
De eerste deelnemers staan alweer genoteerd. Inmiddels hebben zo'n 20 organisaties en maatschappelijke ondernemingen zich al aangemeld. En er is nog plaats. Bedrijven die in Delft of Midden-Delfland iets voor de maatschappij willen doen zijn van harte welkom zich aan te melden.
Een stichting of verenigingen die aansluiting bij het bedrijfsleven zoeken, kunnen zich natuurlijk ook opgeven. Er zijn talloze mooie matches te bedenken en te organiseren.
Het is een wisselwerking.
Bedrijven kunnen iets betekenen voor een maatschappelijke organisatie, stichting of vereniging en zij kunnen vaak weer iets terugdoen voor het bedrijf.

Maak kans op een
'live' pitch'

Dit jaar kunnen maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen kans maken op een 'live' pitch tijdens de beursvloer. Hiertoe kunnen zij een kort filmpje maken van 1 minuut om de jury te overtuigen. Een onafhankelijke jury bepaalt welke drie organisaties op 10 april op het podium terecht komen. Meer informatie hierover op de website van de beursvloer.
De beursvloer Delft en Midden-Delfland is op dinsdag 10 april 2018 van 17.00 uur tot 20.30 uur. Aanmelden kan via www.beursvloerdelft.nl. Hier is tevens meer info te vinden.