Met Hart en Ziel Succesvol Afvallen

DELFT - Blijvend afvallen, zonder dieet? Het klinkt als een sprookje, maar vele mensen zijn je al voor gegaan. Bij de cursus Succesvol Afvallen ligt de focus op het echt wijzigen van je gedrag naar een gezond leefpatroon: gemakkelijk en blijvend.

Maak dus van 2018 het jaar dat je je ideale gewicht behaalt! Het begint op woensdag 24 januari, de cursusavonden zijn steeds van 20.00 tot 21.50 uur. De kosten zijn 50 euro per maand.

Geef je op voor de cursus en volg de beproefde methode van Hart en Ziel in het gebouw aan de Hooikade 13. Leer je eigen lijf kennen, liefdevol met je lijf omgaan en moeiteloos de juiste keuzes maken. Een gedegen aanpak van elf maanden met verschillende thema's, om alle onderliggende problemen aan te pakken. Zoals emotie-eten, jeugdpatronen en eetverleidingen.

De cursus bestaat uit groepswerk en persoonlijk werk. Samen hebben alle deelnemers en cursusleider Rianne Collignon twee bijeenkomsten per maand om aan de belangrijke onderliggende factoren van overgewicht te werken. Daarnaast krijg je huiswerk voor thuis en twee telefonische persoonlijke ondersteuningsmomenten, die normaal best prijzig zijn.

Bij Hart en Ziel wordt gewerkt met Emotional Freedom Technique (EFT) en lichaamstesten. De persoonlijke cursusmap bevat alle informatie en mogelijkheden om je eigen voortgang bij te houden. De cursus loopt van januari tot en met november 2018. Mocht je eens een les missen, dan kun je online al het cursusmateriaal vinden om je les in te halen.

Of volg de cursus alleen, online, vanuit je luie stoel, voor een gereduceerd tarief van 35 euro per thema. Zo kun je aan de slag wanneer je maar wilt. 'Iedereen verdient het om in balans te zijn met zijn of haar lijf!' is het uitgangspunt van Rianne Collignon.

Wil je weten of dit echt wat voor je is, geef je dan op voor de gratis proefles op woensdag 10 januari van 20.00 tot 20.50 uur.
Per e-mail aanmelden via info@hartenziel-online.nl of telefonisch via (06) 105 213 51 op werkdagen van 19.00 tot 20.00 uur.
Meer informatie en de resultaten van anderen vind je op de website www.hartenziel-online.nl. Maar telefonisch informeren kan natuurlijk ook!

Meer berichten
 
CustomHtml_1