Van Silfhout & Hogetoorn is weer uitgeroepen tot NVM aankoopmakelaar van het jaar.
Van Silfhout & Hogetoorn is weer uitgeroepen tot NVM aankoopmakelaar van het jaar.

Een aankoopmakelaar geeft de koper een voorsprong

wonen

De huizenmarkt is in beweging en huizen staan maar kort te koop. Het loont dus om juist nu een aankoopmakelaar in de hand te nemen, die u kan helpen bij de zoektocht en onderhandelingen voor uw droomhuis.

Dit jaar is Van Silfhout & Hogetoorn weer uitgeroepen tot NVM aankoopmakelaar van het jaar. Met de open huizen dag voor de deur vertellen Rowena en Kevin, aankoopmakelaars bij Van Silfhout & Hogetoorn wereldmakelaars, graag hoe zij u kunnen helpen.
Kevin: "We merken tegenwoordig dat het mensen vaak niet lukt om zelfstandig een huis te kopen. Het is dan fijn om hulp te krijgen. Mensen weten vaak niet goed waar ze moeten beginnen en hoe ze het aan moeten pakken. Wij bieden mensen direct hulp in deze hectische huizenmarkt."
Rowena: "Het is moeilijk om een huis te vinden in Delft, je komt er soms gewoon niet tussen. Omdat we daar specialist in zijn kunnen we snel schakelen en de opdrachtgever direct van dienst zijn."

Een aankoopmakelaar begeleidt het hele traject.
Kevin: 'Het inschakelen van een aankoopmakelaar biedt diverse voordelen. Wij hebben kennis van de lokale markt. We begeleiden het hele traject, helpen bij de onderhandelingen, belichten de juridische kant en beoordelen de bouwkundige staat en kennen de vervolgstappen'.
Rowena: "Bovendien kijken wij anders. Emotie speelt vaak een rol bij het kopen van een huis. Wij laten dit buiten beschouwing en kijken objectief naar de staat van het huis en hoe het zich verhoudt tot de vraagprijs. Het voordeel is ook dat wij een groot netwerk hebben. We weten welke huizen beschikbaar komen op de huizenmarkt zodat we gericht kunnen zoeken."
Met kennis van zaken en oog voor de klant
Kevin: "Wij vinden het belangrijk dat we persoonlijke begeleiding geven tijdens het hele aankooptraject."
Rowena: "Aandacht voor de klant is belangrijk. We luisteren naar de wensen en eisen van de klant en zoeken actief mee naar hun droomhuis."


Open huizen dag 1 april
Vindt u op 1 april uw droomhuis en wilt u direct met ons schakelen? Wij zijn zoals elke zaterdag de hele dag open en bereikbaar. Neem contact met ons op of loop bij ons binnen op kantoor aan de Oude Delft 110a in Delft.

Meer info:
T. 015-212 52 88
E. info@vansilfhout.nl
W. www.vansilfhout.nl