Het team van Van Daal Makelaardij is blij met de onderscheiding.
Het team van Van Daal Makelaardij is blij met de onderscheiding.

Van Daal Makelaardij: aankoopmakelaar van het jaar 2016

wonen

DELFT - Van Daal Makelaardij is wederom NVM Aankoopmakelaar van het jaar geworden.

Van Daal Makelaardij kreeg deze mooie onderscheiding voor de derde keer in vijf jaar.

In één jaar tijd lieten opvallend veel regiogenoten zich door Van Daal Makelaardij bijstaan bij de aankoop van een woning. Waarom kopende partijen juist voor Van Daal kiezen? "We zijn een modern en energiek makelaarskantoor en proberen ons te onderscheiden met deskundigheid, service en inlevingsvermogen", antwoordt Jan Paul Van Daal. "Bovendien hanteren we een aantrekkelijk aankooptarief, waarbij altijd sprake is van 'no cure, no pay'. Koop je uiteindelijk niet de geselecteerde woning, dan hoef je dus niets te betalen."

Van Daal merkt wel dat de woningmarkt steeds meer een verkopersmarkt is geworden. Was het tot enkele jaren terug als aankoopmakelaar de sport om voor de koper een zo laag mogelijk prijs te bedingen; tegenwoordig maakt een aankoopmakelaar zich vooral nuttig door te zorgen dát de klant erin slaagt de gewenste woning te bemachtigen. Van Daal Makelaardij is blij met het feit dat het tot aankoopmakelaar van het jaar is verkozen, en dat al voor de derde keer in vijf jaar tijd. "Dit is een bevestiging dat we als aankoopmakelaar goed werk verrichten."

Bijzondere ontwikkeling
Van Daal merkt de laatste tijd nog een bijzondere ontwikkeling op de woningmarkt. Want na lange tijd trekt ook de woningmarkt voor woningen in het dure segment aan. Zijn makelaarskantoor is aangesloten bij Qualis, een organisatie die is gespecialiseerd in exclusief onroerend goed. En voor wie overweegt z'n woning te verkopen, is op de website www.vandaalmakelaardij.nl de veelgebruikte verkooptest te vinden. "Zo kun je eenvoudig ontdekken hoe je huis in de markt ligt", besluit Jan Paul van Daal.

Meer info: www.vandaalmakelaardij.nl.