Het team van Bergklis.nl, de ware makelaar staat alweer te popelen om zowel woningverkopers als woningzoekenden zo goed mogelijk te helpen
Het team van Bergklis.nl, de ware makelaar staat alweer te popelen om zowel woningverkopers als woningzoekenden zo goed mogelijk te helpen

Ook in 2017 kunt u rekenen op de makelaars en taxateurs van Bergklis.nl

advertenties

DELFT – Ook in het nieuwe jaar kunt u voor de ver- of aankoop van uw woning of voor een taxatie van uw onroerend goed weer terecht bij Bergklis.nl, de ware makelaar. Het makelaarskantoor aan de Koornmarkt verkocht in 2016 zo'n 70% van de woningen uit de portefeuille binnen twee maanden. "Een aardig deel daarvan werd zelfs al binnen twee weken verkocht", vertelt makelaar Lisette Kuit.

Bergklis.nl werkt in een vast team van een beperkte omvang, wat garant staat voor een persoonlijke benadering. "Daarbij hebben we met onze drie makelaars wekelijks overleg over ons werk en onze portefeuille", vertelt Kuit. "Zodoende is het hele kantoor goed op de hoogte en bekend met onze klanten en woningen."
Een ander sterk punt in het verkoopproces is het feit dat Bergklis.nl sinds enkele maanden samenwerkt met een verkoopstyliste. "Dat bevalt hartstikke goed. Ik ben ervan overtuigd dat haar inspanningen bij zowel courante als incourante woningen zorgen voor een beter verkoopresultaat en wie wil dit nou niet? Door deze positieve ervaringen zullen we in 2017 de samenwerking voortzetten en de eerste weken zullen we haar diensten zelfs gratis aan onze klanten aanbieden", vertelt Kuit.
Een andere dienst waarvan Kuit in 2017 veel verwacht is die van aankoopmakelaar. "Want de markt is aan het veranderen. Een paar jaar geleden kon je een huis vaak onder de vraagprijs kopen, maar nu volstaat dat bedrag vaak niet eens meer. Dat is voor veel woningzoekenden even wennen en we merken dat mensen eerder informatie komen inwinnen en ons als aankoopmakelaar inschakelen. Het voordeel hierbij is dat wij zicht hebben op de markt en kunnen adviseren. Ook kom je er misschien net even sneller 'tussen', doordat we ook contacten met andere makelaars hebben. Wat in dit proces ook belangrijk is, is dat we klanten in hun aankoopproces adviseren wat meer rust te bewaren, zodat ze in hun enthousiasme niet zomaar de hoofdprijs betalen."
Ook kunt u bij Bergklis.nl, de ware makelaar, terecht voor een taxatie van uw onroerend goed. "Als een nieuw huis wordt aangekocht, terwijl het oude huis nog niet is verkocht, nemen banken tegenwoordig geen genoegen meer met de door de verkoopmakelaar geschatte verkoopprijs. Daarom moeten taxatierapporten worden overlegd en wij bieden deze taxaties tegen scherpe tarieven aan."
De eerste goede voornemens voor 2017 zijn er al. "Het wordt voor ons het jaar waarin we de website in een nieuw jasje steken en we nog meer in zullen spelen op de wensen van onze klanten. We zullen ons als kantoor blijven ontwikkelen, want stilstand is achteruitgang. We hebben er weer veel zin in!"