Industrieel, eigentijds, vintage. Dat zijn de kernwoorden die naadloos van toepassing zijn op de gevarieerde collectie van Seven Days.
Industrieel, eigentijds, vintage. Dat zijn de kernwoorden die naadloos van toepassing zijn op de gevarieerde collectie van Seven Days.

'Let's boogie' bij Seven Days The Art of Living

lopende zaken

DELFT - Voor een swingend rondje avontuurlijk woonwinkelen ben je in de historische binnenstad van Delft bij Seven Days aan het juiste adres. In een prachtig doorleefd pand aan de Oude Langendijk spat de inspiratie van de muren.

Hier komen eigentijds en vintage samen. En bepalen design, comfort en groen het beeld. Kleur, vorm en karakter geven de toon aan. En met mooie accessoires en gave gadgets als kersen op de taart. De zuigende werking van een totaal beleving; dat is de ervaring bij de verfrissende woonstore.

Nog centraler
In een tijd waarin ondernemers meer dan ooit creatief moeten zijn, verhuisde de woonwinkel ruim twee jaar geleden naar een nog centraler gelegen locatie in hartje Delft, aan de Oude Langendijk 7a. Een prima keuze, want inmiddels weten klanten uit het hele land de store te vinden. "De hedendaagse consument wil vooral ruiken, proeven en inspiratie opdoen", vertelt Tineke Verweij. "Bezoekers kunnen gebruik maken van een stukje professionele horeca in de vorm van verschillende koffievariaties, bijzondere thee, cacaofantasie en lekkernijen." Daarnaast is er een groene golf van hippe planten in de winkel die de interieursfeertjes nog sprankelender maken.
De presentatie van de kenmerkende Seven Days meubelen blijft vanzelfsprekend nummer één. Industrieel, eigentijds, vintage. Dat zijn de kernwoorden die naadloos van toepassing zijn op de gevarieerde collectie van de interieurzaak. "Onze, vooral Nederlandse, fabrikanten werken met onderscheidende stoffen en materialen die in de praktijk voor een win–win-situatie moeten zorgen", geeft Tineke aan. "Dus of je nu het hele interieur wilt veranderen of op zoek bent naar speciale accessoires. Let's boogie bij Seven Days."
De combinatie van de pure collectie meubels, het verfrissende plantenassortiment, de in het oog springende accessoires en de sfeervolle coffee lounge maken het plaatje compleet. Een bezoek aan Seven Days staat in ieder geval garant voor bruisende ideeën. Meer informatie: www.sevendaysstore.nl.