Acht nieuwe start-ups bij YES!Delft

Algemeen

YES!Delft gaat dit jaar voortvarend van start met acht nieuwe teams die zijn toegelaten tot het incubatieprogramma en negen ideeën voor het 'pressure cooker' programma LaunchLab. Van sensoren tegen doorligwonden en energie uit vliegers tot het analyseren van plastic afval voor hergebruik. De nieuwe lichting startups, de grootste tot nu toe, zit wederom vol met veelbelovende hardtech-oplossingen.

Het doel is om die ideeën en technologieën in de hoogste versnelling naar de markt brengen en laten groeien naar 1 miljoen euro omzet met een op maat gemaakt programma.

In de eerste acht maanden werken ondernemers aan een sterke basis voor hun bedrijf met risk assessments, een milestone-planning en strategieën op onderwerpen zoals product, team en financiën. Ondernemers worden gekoppeld aan ervaren mentoren, krijgen toegang tot de faciliteiten en het netwerk van YES!Delft en mogelijkheden voor pre-seed financiering. YES!Delft zoekt ambitieuze ondernemers die, onder de beste begeleiding, zelf hun startup groot maken. Bedrijven zoals Inkless, winnaar van de NU.nl Startup Award 2017, en snelle groeiers zoals Bluebee, Eternal Sun en PHYSEE. YES!Delft heeft inmiddels 12 jaar ervaring in het ontwikkelen van bedrijven. De selectie is streng, maar met het doel om gegarandeerd impact te make