Technilicious 2017 werd donderdag feestelijk gelanceerd.
Technilicious 2017 werd donderdag feestelijk gelanceerd.

Top bedrijfsleven dineert met startups tijdens Techilicious 2017

Algemeen

YES!Delft en Venture Café brengen op 10 mei 2017 de top van het Nederlandse bedrijfsleven en veelbelovende tech startups samen tijdens een uniek diner met het motto: Dine to Deal!

Afgelopen donderdag bemachtigden de eerste corporate leaders een plekje aan tafel tijdens de 'How To Get There Summit' in Den Haag. Tijdens de eerste editie van Techilicious dit jaar werden er maarliefst 130 deals gesloten met vijftig innovatieve tech startups. "Een ongelofelijk waardevol evenement dat veel commerciële kansen biedt", reageerden de gasten destijds.

En dat gebeurt door concreet zaken te doen, van leads en pilotprojecten tot funding. "Incubator YES!Delft wordt voor één dag omgetoverd tot een restaurant om deals te sluiten", zegt Pieter Guldemond, Managing Director van YES!Delft. En dat is belangrijk, beamen ook de grote bedrijven. "Door met ondernemers te praten kijken we buiten onze eigen muren, dat is inspirerend en leerzaam". zegt Paul Smits, CFO van Port of Rotterdam. "Hierdoor komen innovatieve kansen dichterbij en kun je een technologie in stroomversnelling naar de markt brengen."

Startups en corporates kunnen zich inschrijven voor Techiliciouis 2017 via www.techilicious.nl.