Nedlux heeft zonwering in alle soorten en maten en van gerenommeerde merken.
Nedlux heeft zonwering in alle soorten en maten en van gerenommeerde merken.

'U bepaalt zelf wanneer de zon op en onder gaat'

lopende zaken

DELFT - Hans van Winden heeft in april 2016 de zaak Nedlux zonwering en raamdecoratie overgenomen. Het seizoen was toen net begonnen, dus hadden de kersverse eigenaar en z'n collega's meteen hun handen vol aan het installeren en monteren van binnen- en buitenzonwering, horren en rolluiken.

Er was dus geen tijd meer om het interieur en de presentatie van de winkel aan te pakken. Maar: een showroom in zonwering moet natuurlijk een schitterende uitstraling hebben. Afgelopen najaar, toen de topdrukte voorbij was, is de zaak dan ook van onder tot boven verbouwd. "De showroom is veel ruimtelijker geworden", vertelt Hans van Winden. "Werkelijk niets is blijven staan. Er is een nieuwe vloer in gelegd. Het plafond is een halve meter verhoogd. Het kantoor is verkleind. De muren zijn strak gestuct. En het belangrijkste: er hangt het nieuwste van het nieuwste op het gebied van zonweringen en raamdecoratie." Precies nu de nieuwe lente voor de deur staat, heeft Nedlux een nieuwe showroom.

Gerenommeerde merken
Nedlux is privilegedealer van Verano en daarnaast leverancier van gerenommeerde merken als Verosol, Velux, Unilux en Somfy. In de showroom vindt u alles voor onder de zon: knikarmschermen, uitvalschermen, serrezonweringen, (rits)screens en markiezen. Die laatste twee produceert Nedlux zelf in de eigen fabriek in Pijnacker. In de showroom kunt u zelf het materiaal en de kleur van het doek uitkiezen. U kunt nu zelfs kiezen voor een tuinkamer van glas. Daarnaast vindt u er alles op het gebied van raamdecoratie: vouw- en rolgordijnen, duo rolgordijnen, plissé's, verticale en horizontale jaloezieën.

Brengt een nieuwe lente, een nieuwe zonwering voor u met zich mee? Dan komt één van de drie professionele monteurs van Nedlux bij u thuis om alles in te meten en de mogelijkheden en onmogelijkheden te bepalen. Vervolgens wordt het zorgvuldig gemonteerd en geïnstalleerd. Hans van Winden: "Wij werken met eerste klas-materialen en staan voor maatwerk en kwaliteit. We zorgen dat alles tot in de puntjes wordt afgewerkt en gemonteerd. Daarom geven we ook met een gerust hart vijf jaar garantie op product en montage. Het mooie is dat onze klanten er gemiddeld zelfs 25 jaar plezier aan beleven."

Het is zonneklaar dat de showroom een bezoekje waard is. Zeker nu Nedlux een ludieke actie heeft bedacht. Zeg 'schaduw' en u krijgt bij een nieuwe zonwering gratis een afstandsbediening ter waarde van 99 euro. "Daarmee kunt u zelf bepalen wanneer de zon op en onder gaat en het Nederlandse klimaat dus volledig naar uw hand zetten."

Nedlux zonwering & raamdecoratie, Van Foreestweg 8, 015 - 212 51 23, www.nedlux.nl