Afbeelding

Varend Corso verandert de route

Algemeen

De route van het Varend Corso, dat in 2017 voor de twintigste keer uitvaart, wordt uitgebreid naar Den Haag. De toevoeging van Den Haag aan de route van het Varend Corso is een mooie kans voor het corso om haar boodschap verder buiten het Westland uit te dragen.

Het corso heeft zich altijd ten doel gesteld om als een etalage van de tuinbouw te laten zien welke mooie en oergezonde producten in de Westlandse kassen worden geteeld. Al jaren wordt dat volop gedaan in Westland, Midden-Delfland, Delft en het Rijnmondgebied. 

Bezoekers vanuit Den Haag wisten de weg  naar de fleurige botenparade afgelopen jaren ook zeker al  te vinden. Door nu de route voor een deel door Den Haag te laten lopen, zullen nog meer mensen kennis kunnen maken met het corso en al het moois dat de tuinbouwsector de wereld heeft te bieden.

De gebieden die de afgelopen 19 jaar traditiegetrouw het corso op bezoek kregen, worden niet vergeten. Westland, Delft en de Rijnmondgemeenten kunnen ook deze zomer gewoon rekenen op het Varend Corso. Momenteel wordt nog gewerkt aan de exacte uitwerking van de route. Die wordt in januari bekendgemaakt tijdens de startbijeenkomst, waar de deelnemers geïnformeerd worden over de uitwerking van het thema. 

Op 4, 5 en 6 augustus as. viert het Varend Corso dus haar vierde lustrum. Als thema voor komend jaar is gekozen voor 'Be Happy!'. Meer informatie en een impressie van eerdere edities is te vinden op www.varendcorso.nl. Ook is het corso te vinden op Twitter , Facebook en Pinterest.