Popkoor Mikado tijdens het jubileumconcert bij Studio Oosterman in Aarlanderveen. (foto: Dirk Barnhoorn)
Popkoor Mikado tijdens het jubileumconcert bij Studio Oosterman in Aarlanderveen. (foto: Dirk Barnhoorn)

Zing en swing mee met Popkoor Mikado tijdens Lichtjesavond

cultuur

Lichtjesavond zorgt voor een warme gloed over Delft. Op dinsdag 13 december zal de stad vol kleur zijn en zullen ontelbare lichtjes een sprookjesachtige allure geven aan de historische binnenstad.

Zwevende vuurkorven, fakkels aan wal, licht over de grachten en gekleurde grachtenpanden: je ziet het allemaal. Haal een lekkernij bij een van de kraampjes en warm jezelf op met een glaasje glühwein. De hele binnenstad staat bol van de activiteiten voor het hele gezin: van zang, dans en muziek tot kerstmarkt. Natuurlijk mag Popkoor Mikado hier ook dit jaar niet ontbreken!

Tijdens de Lichtjesavond zal Popkoor Mikado op het podium aan de Wijnhaven een spetterend optreden verzorgen. Droom weg bij de gevoelige klanken van Leonard Cohen's 'Hallelujah', Robbie William's 'Angels' en The Carpenters' 'Merry Christmas Darling', dein mee op de golven van 'Walking in the Air' en swing lekker mee met nummers als 'Rockin'Reindeer Christmas' en vele andere. Met elkaar maken wij de kerstsfeer compleet en meezingen mag!

Popkoor Mikado is hier te zien van 19.30 uur tot 20.15 uur.