Tijdens de Backstage Tour op de TU campus valt veel bijzonders te zien en te ontdekken.
Tijdens de Backstage Tour op de TU campus valt veel bijzonders te zien en te ontdekken.

Beleef de Campus van de Technische Universiteit Delft

Algemeen

De TU Delft is één van de beste technische universiteiten ter wereld! Ben jij ook nieuwsgierig naar wat er zich allemaal op een technische universiteit afspeelt? Kom en ontdek nu de labs en onderzoeksfaciliteiten van de TU Delft.

Sinds dit jaar biedt het Science Centre Delft de Backstage Tour aan over de TU campus. Iedere woensdag- en vrijdagmiddag kunt u onder begeleiding van een student verschillende interessante locaties op de campus bezoeken. In 1,5 à 2 uur wordt u meegenomen in de wereld van techniek en wetenschap. Van de enorme sleeptank op maritieme techniek tot de drukke werkplaats van de zonnewagen Nuna in de D:Dreamhall, er valt van alles te zien!
Een van de oprichters van de TU Delft Backstage Tour Lieske Yntema, zei; 'Dit is dé kans voor jong en oud om een blik te werpen op de mogelijkheden van morgen. Er zijn veel ontwikkelingen gaande op de campus, dingen waar zelfs de studenten nog niet vanaf weten!'.
Naast het vaste programma wordt er ook maatwerk aangeboden voor partijen. Kijk voor meer informatie op www.sciencecentre.tudelft.nl/backstagetour.

T: 015-2785200
W: www.sciencecentre.tudelft.nl
W: sciencecentre.tudelft.nl/backstagetour
E: sciencecentre@tudelft.nl