Over een weekje barst het Weekend van de Wetenschap los, ook in het Science Centre Delft.
Over een weekje barst het Weekend van de Wetenschap los, ook in het Science Centre Delft.

Beleef de echte wetenschap in het Science Centre Delft

  cultuur

Tijdens het Weekend van de Wetenschap, zaterdag 1 en zondag 2 oktober, pakt het Science Centre Delft extra uit! Met 50 procent korting op de entree is dit de kans voor zowel jong en oud om een kijkje te nemen in de wereld van de Wetenschap.

Ga langs bij de creatieve werkplaats de Rolf Hut Hut en wordt uitgedaagd zelf uitvinder te zijn. Of doe mee met de workshop van iGem, waarin je als een echte wetenschapper zelf aan de slag gaat om DNA uit een kiwi te halen.
Tijdens het weekend van de Wetenschap is het Mineralogisch Geologisch Museum speciaal geopend voor bezoekers, dé kans om jezelf onder te dompelen in de wereld van kristallen, mineralen, ertsen en fossielen.
Nog niet genoeg wetenschap gezien? Bekijk de nieuwste wetenschapsprojecten afkomstig van de jaarlijkse Research Exhibition.
Nieuwsgierig naar wat er zich allemaal op de Technische Universiteit Delft afspeelt? Doe mee met de Backstage Tour en ontdek de labs en onderzoeksfaciliteiten op de campus. Meedoen of alleen rondkijken? Het kan allemaal in het Science Centre Delft!
Voor meer informatie over het weekend van de wetenschap in het Science Centre Delft kun je terecht op:

T: 015-2785200
W: www.sciencecentre.tudelft.nl
E: sciencecentre@tudelft.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_1