Cabaretduo Maartje & Kine brak onlangs een wereldrecord.
Cabaretduo Maartje & Kine brak onlangs een wereldrecord.

Lijm & Cultuur is een vruchtbare voedingsbodem

cultuur

Lijm & Cultuur is een vruchtbare voedingsbodem voor talent en een plek voor inspiratie en vernieuwing. Wekelijks zijn er congressen, workshops en andere activiteiten voor en door bedrijven. Maar ook worden er culturele cursussen aan amateurs gegeven, feesten gevierd, gewerkt en gerepeteerd.

De talenten van de gebruikers en bezoekers worden er aangesproken, groeien en bloeien. Wil je zelf iets organiseren? Kom eens praten, de deuren van Lijm & Cultuur staan voor je open.

Wereldrecord
Het succesvolle cabaretduo Maartje & Kine startte hun carrière op een klein kamertje bij Lijm & Cultuur. Nu zijn ze uitgevlogen en bestormen ze de Nederlandse theaters, maar regelmatig komen ze terug en leveren ze een bijdrage bij evenementen op Lijm & Cultuur. Onlangs vestigden zij een wereldrecord tijdens het Back at Sea festival: maar liefst 45 huiskamerconcerten in 2 dagen in Port Zélande. Zo verspreidt het creatieve virus zich. Lijm & Cultuur is trots op ze! Daarom een tip: Maartje & Kine zijn 18 februari weer in de buurt, namelijk in Diligentia Den Haag, mét afterparty. www.maartjeenkine.nl

TIP: id11 encounter
Op 2 december organiseert stichting id11 een symposium met de titel "AiR for Experiment". Met een internationaal gezelschap wordt stilgestaan bij de vraag: Hoe kunnen kunstenaarsorganisaties, artist-in-residence programma's en beleidsmakers samenwerken in de innovatie van het culturele landschap van Europa? Iedereen is van harte uitgenodigd deel te nemen. Het programma begint om 9:30 en loopt tot 20.00. De kosten zijn €15 (incl. lunch) of €30 (incl. lunch en netwerkdiner). Voor meer informatie kijk op de website van Lijm & Cultuur. De voertaal is Engels. Aanmelden door een e-mail aan info@id11.nl.

Open deur
De mogelijkheden bij Lijm & Cultuur zijn bijna onbeperkt. Het is een groot inspirerend creatief speelterrein. Dus wil je zelf een vergadering, workshop, (bedrijfs)feest of symposium organiseren. Of wil je een ontspannen avond met cultuur en een goed diner? Bel ons en maak een afspraak om de mogelijkheden te verkennen: 015 - 262 94 00.