Van de meest moderne haarden tot antieke haarden: Nico Schouw Openhaardenbouw realiseert het graag voor u.
Van de meest moderne haarden tot antieke haarden: Nico Schouw Openhaardenbouw realiseert het graag voor u.

Open haarden en meer bij Nico Schouw Openhaardenbouw

Algemeen

BERKEL EN RODENRIJS – Nico Schouw Openhaardenbouw heeft ruim 25 jaar ervaring met het bouwen en plaatsen van allerlei soorten haarden. Van antiek tot design en van haarden die branden op hout tot gashaarden.

In de showroom van de winkel aan de Berkelse Poort 65 in Berkel en Rodenrijs zijn talloze mooie voorbeelden te vinden van sfeervolle haarden. En wat is er mooier dan deze brandend te kunnen zien?
Ook op www.nicoschouw.nl zijn vele voorbeelden te vinden van de meest uiteenlopende, maar altijd weer sfeerverhogende haarden en kachels die zijn gebouwd en geplaatst door Nico Schouw.

Houtgestookte haard
Populair is de houtgestookte haard. Dit is voor veel mensen toch het 'echte' stoken. De geur van het hout en het steeds weer anders brandend knapperend haardvuur heeft iets magisch. Ja, misschien zijn er ook wat nadelen. Zo kost het wat meer tijd om het vuur brandend te krijgen, er is wat rommel van as en stookafval, en bij een open gestookte haard kan men niet zomaar weggaan zonder eerst de haard te doven.
Om deze 'nadelen' deels op te heffen, is een goed alternatief: een gesloten houtkachel. Deze zijn er in inbouw- en inzethaarden. Ze zijn in vele modellen verkrijgbaar. Ze kunnen in de muur worden ingebouwd of in een natuurstenen schouw. Er zijn ook inbouwhaarden die zowel open als gesloten gestookt kunnen worden door middel van een schuifdeur.

Unieke open haard
Nico Schouw heeft dus vele soorten haarden, die het graag bij u plaatst. Daarnaast is het mogelijk zelf met een ontwerp te komen. Nico Schouw Openhaardenbouw kan het vrijwel altijd realiseren, zodat u een unieke open haard heeft. Het bedrijf uit Berkel kan bovendien een totaalconcept maken, waarbij de haard geïntegreerd is in een meubel.
Maar Nico Schouw kan meer. Zo kan iedereen bij dit bedrijf bovendien terecht voor: het vegen van schoorstenen, reparaties en veranderingen van bestaande haarden, reparatie en nieuwbouw van gemetselde schoorstenen, restauratie van oude (antieke) schouwen, verhelpen van problemen met het rookkanaal, tegelwerk, sierpleisterwerk, stucwerk van wanden en plafonds, kleine verbouwingen en algemeen onderhoudswerk.
Bel voor meer informatie naar telefoonnummer 010 - 511 73 83 of kijk eens op de website
www.nicoschouw.nl.