De sinds een tijdje heel duidelijk herkenbare buitengevel van Van der Tang Auto's.
De sinds een tijdje heel duidelijk herkenbare buitengevel van Van der Tang Auto's.

Groot tot klein, alles met wielen staat bij Van der Tang in de showroom!

advertenties

DELFT - In de showroom van Van der Tang Auto's staan steevast 85 auto's. Voertuigen van alle soorten en maten, of het nu gaat om een BMW of Mercedes, een Toyota of Kia of om bedrijfswagens en kleine vrachtauto's, bij Van der Tang vindt u het.

Het bedrijf Van der Tang Auto's is al 37 jaar een klinkende naam in de wijde regio van Delft. Het begon allemaal in 1979 in Den Haag. In 1998 kwam het huidige bedrijfspand aan de Schieoevers vrij, waarna het bedrijf in Delft verder werd uitgebouwd. "Delft bevalt ons erg goed" aldus directeur Gijs van der Tang, "Niet alleen vanwege de strategische ligging pal tegenover de Makro, maar ook vanwege de vele studenten die inmiddels hun weg naar ons weten te vinden. Na een verkoop aan de ouders volgt regelmatig de verkoop van de eerste auto aan de zoon of dochter."

Constante kwaliteit
Eén van de pijlers is de constante kwaliteit van de auto's, het betreft echte dealeroccasions, dus met gegarandeerde kilometerstanden, garantie en volwaardige servicebeurt bij aflevering. Van der Tang Auto's heeft een ruim aanbod, maar onderscheidt zich ook doordat het regelmatig in opdracht een passende auto voor de klant zoekt.

Werkplaats
Naast een showroom en een groot occasionplein heeft Van der Tang Auto's ook alles in huis voor onderhoud en reparatie van uw auto. "Met vijf werkplekken is er voldoende capaciteit waardoor een afspraak op korte termijn gewaarborgd blijft. Zo kan men snel terecht voor bijvoorbeeld een APK, een onderhoudsbeurt, aircoservice of automaatbak spoelen. Maar met de winter op komst zijn we ook het juiste adres voor winterbanden en een extra wintercontrole. Banden kunnen we in bijna alle gevallen binnen een dag leveren en daarbuiten hebben we ook veel gebruikte wintersets op voorraad."

Gediplomeerd personeel
Alle medewerkers bij Van der Tang zijn gediplomeerd en worden voortdurend bijgeschoold om de kennis in huis actueel te houden. "Zo hebben we ook onlangs flink geïnvesteerd in de laatste nieuwe uitleesapparatuur, zodat onze medewerkers nog efficiënter kunnen werken en tot een snelle diagnose komen bij problemen."

Nieuwe vennoot
Recent heeft Van der Tang een nieuwe vennoot naast zich gekregen in de persoon van Simon Verschoor. "Samen hebben we veel vertrouwen in de toekomst en hopen ons bedrijf nog verder uit te bouwen en onze positie te versterken."

Van der Tang Auto's
Schieweg 91
(tegenover de Makro)
2627 AT Delft
(015) 251 28 79
www.vandertang.nl