Manager Bedrijfswagens Roland Jacobs (links) en 'een treetje hoger' Robin van der Bol, Salesmanager van Peugeot DAVO Delft.
Manager Bedrijfswagens Roland Jacobs (links) en 'een treetje hoger' Robin van der Bol, Salesmanager van Peugeot DAVO Delft.

Het geluk lacht de ondernemer toe bij DAVO Delft Bedrijfsautoshow

advertenties

DELFT – Ondernemers die op zoek zijn naar een geschikte bedrijfsauto, moeten zeker eens gaan kijken bij de Bedrijfsautoshow van DAVO Delft. Een keur aan Peugeot bedrijfsauto's staan in de showroom opgesteld, waarbij alle vier modellen beschikbaar zijn voor een proefrit.

Peugeot heeft de modellen Boxer, Expert, Partner en Bipper beschikbaar in het bedrijfsauto-programma. Stuk voor stuk bedrijfsauto's van de hoogste kwaliteit. Gepresenteerd als de 'ultieme verdienmodellen', want voor al deze modellen zijn aantrekkelijke inruil-, kortings- en financieringsvoorstellen beschikbaar. Laat u tijdens de bedrijfsautoshow van DAVO Delft van 13 tot en met 20 april informeren door manager bedrijfswagens Roland Jacobs. Uiteraard zal Robin van der Bol, Salesmanager van de Delftse vestiging, u desgewenst ook te woord kunnen staan. Of één van de vele andere aanwezige verkoopadviseurs. "Het belangrijkste gereedschap van een ondernemer, dat is zijn bedrijfsauto", zegt Jacobs. "Die moet goed zijn, daar moet je altijd op kunnen rekenen. Een glazenwassersbedrijf stelt natuurlijk heel andere eisen aan een bedrijfsauto dan een bedrijf dat alleen licht papierwerk hoeft te vervoeren. Iedereen heeft zijn eigen wensen en daar kunnen wij de ondernemer bij adviseren."

In de verkoop en in de werkplaats heerst er een absolute bedrijfswagen-cultuur. "Wij verkopen net zo graag een bedrijfswagen als een personenauto en in de werkplaats wordt er ook graag aan bedrijfswagens gesleuteld."
Roland Jacobs vindt zijn vak het leukste dat er is en heeft dan ook veel verstand van bedrijfsauto's. De klant kan van hem en zijn collega's het beste advies verwachten. "Daarbij hebben wij tijdens deze show ook nog eens commercieel interessante aanbiedingen met inruilpremies tot en met 5.000 euro. Met een drive-in service en altijd vervangend vervoer is de onderhoud- en reparatieservice hier in Delft goed ingesteld op de wensen van onze klanten."

Ondernemers hebben nog wel eens speciale verzoeken. Natuurlijk worden die bij DAVO Delft altijd zo goed mogelijk ingewilligd. "Die moeten gewoon geregeld worden. Het is zijn gereedschap en het gaat om zijn continuïteit", aldus Jacobs. "Naast onze vaste klanten, hopen we dan ook veel nieuwe klanten in onze showroom te mogen verwelkomen."
Bij de vier 'ultieme verdienmodellen' is er financiering met vijf jaar lang 0 procent rente mogelijk. Bij de Boxer geldt een inruilpremie van 5.000 euro, bij de Expert van 4.000 euro, bij de Partner van 3.000 euro en bij de Bipper van 2.250 euro. Bij alle modellen behoort een airco en radio/cd-speler bij de standaarduitrusting.

DAVO Delft
Schieweg 13
(070) 850 28 00
www.peugeotdavo.nl

www.peugeot.nl
/verdienmodellen


www.peugeotdavo.nl
/bedrijfsautoshow