Diemel Groenvoorzieningen gebruikt graag planten om een goede en unieke sfeer in de tuin te realiseren.
Diemel Groenvoorzieningen gebruikt graag planten om een goede en unieke sfeer in de tuin te realiseren.

Sfeer en beleving spelen grote rol in tuinen van Diemel Groenvoorzieningen

Algemeen

Diemel Groenvoorziening heeft al bijna 30 jaar ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. En bij al die aspecten houdt deze hovenier veel rekening met sfeer en beleving.

Wie de mannen van Diemel Groenvoorzieningen inschakelt, weet zeker dat de buitenruimte ervan opknapt. "We komen langs, inventariseren en gaan altijd met de klant in gesprek", vertelt Cock Diemel, oprichter en mede-eigenaar. "Daarbij vragen we ook welke sfeer en beleving mensen in hun tuin willen. Vaak kom je dan tot iets waar ze zelf niet meteen over begonnen." Zodoende lukt het Diemel altijd weer om een plek te realiseren waar de klant graag komt. Een unieke en functionele tuin die goed te onderhouden is en bovendien langere tijd meekan. En helemaal naar de wens van de klant.
Diemel Groenvoorzieningen werkt graag met groen, wat in de tuinenwereld gek genoeg nog weleens een ondergeschoven kindje is. "Terwijl je juist met beplanting de juiste sfeer weer te creëren", weet Cock Diemel als geen ander.
Benieuwd of Diemel Groenvoorziening ook voor uw een prachtige tuin kan realiseren? Neem dan contact op via 0174 – 298 208, kom eens langs aan de Veenakkerweg 13 in Den Hoorn of kijk op www.diemel.nl.