Voor hulp bij de (ver)koop van uw huis kunt u Björnd Makelaardij altijd bellen.
Voor hulp bij de (ver)koop van uw huis kunt u Björnd Makelaardij altijd bellen.

De huizenmarkt is weer boven Jan, en wie belt u dan? Björnd natuurlijk!

wonen

DELFT - Al vijftien jaar is Björnd Makelaardij een rots in de branding voor huizenkopers en -bezitters in Delft en omgeving. Björnd Arendsen en zijn enthousiaste collega's adviseren en helpen graag zoveel mogelijk mensen op deze belangrijke momenten in hun leven.

"Dat het weer goed gaat met de woningmarkt, is natuurlijk een understatement van jewelste." Björnd Arendsen van de gelijknamige makelaardij maakt een gebaar alsof hij het zweet van zijn voorhoofd wist. "We hebben het behoorlijk druk. En dat is alleen maar prettig, want ik kan mij de periode waarin de huizenmarkt instortte en de magere jaren daarna helaas maar al te goed herinneren. Dus je hoort mij en mijn collega's zeker niet klagen!" Sterker nog: Björnd Makelaardij wil als het kan nog veel mensen helpen, die zich aan het oriënteren zijn om zich op de huizenmarkt te begeven. "Het is momenteel weer een dynamische markt. Beslissingen moeten snel genomen worden, anders ben je te laat en is het huis dat je op het oog had verkocht aan een andere partij. Ik houd wel van die dynamiek: ons kantoor presteert dan ook uitstekend onder druk."
In de tussentijd is er wel het nodige veranderd binnen de huizenmarkt. Je kunt bij de banken niet meer onbeperkt geld lenen voor een woning en er wordt steeds vaker een stukje eigen vermogen van de aspirant-kopers gevraagd. Björnd is positief over deze ontwikkelingen: "Het staat de handel niet in de weg, zoveel is wel duidelijk. De lage rentestand doet daarbij ook een duit in het zakje. Toen een tijdje geleden de mensen hun woningen aan de straatstenen niet kwijt konden, dat was pas echt een probleem."
De recente Open Huizen Route van zaterdag 1 oktober was wederom een groot succes voor Björnd Makelaardij. "Veel mensen zetten deze datum bewust in hun agenda om alle tijd te hebben voor bezichtigingen. Als makelaarskantoor staan wij op zulke dagen van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat klaar voor onze cliënten." Björnd prijst zich sowieso gelukkig met de stad waarin hij actief is: "Delft is een paradijs voor makelaars, vrijwel elk pand in de binnenstad ademt historie." Meer weten? Bel dan 015 - 2135139 of ga naar www.bjornd.nl voor het actuele huizenaanbod.