Aad Rensen (rechts) en Janneke van Hubo Delfgauw.
Aad Rensen (rechts) en Janneke van Hubo Delfgauw.

Hubo Delfgauw in de top van Nederland

Algemeen

DELFGAUW - Aad Rensen viert deze maand alweer zijn 3-jarig jubileum als de eigenaar van de Hubo in Delfgauw. Naast dit heuglijke feit ontving het team van Hubo Delfgauw onlangs een extra cadeau als bekroning op hun werk.

Toen Aad Rensen het stokje overnam van Bart-Jan Kerklaan in oktober 2013, was het tijd voor hem om zijn plannen uit te werken. De nodige verbouwingen werden gedaan om het meer en meer zijn winkel te maken. Aad ging zich, samen met zijn collega's Janneke en Theo, steeds meer toeleggen op interieurgebied. Dit bleek een gouden zet. Met behulp van een mooie showroom met onder andere inbouwkasten en binnenzonwering, zijn al veel tevreden klanten geholpen. Dit ging niet onopgemerkt voorbij bij moederbedrijf DGN Retail; die tevens Multimate bezit.

Zij lieten Aad en zijn team weten dat hij met de verkoop van zijn inbouwkasten ver boven het landelijk gemiddelde van alle Hubo's en Multimates zat en met zijn binnenzonwering zelfs 40 procent! Daarmee behoren zij tot de top-3 van Nederland. "Wij halen er plezier uit om samen met de klant te kijken naar de beste oplossing die perfect aansluit op het interieur", vertelt Aad. "Een bekroning als deze maakt het het ondernemen waard." Uiteraard blijft Hubo Delfgauw ook het vertrouwde adres voor alle doe-het-zelf spullen. Naast de BTW-loze zaterdag op 29 oktober, is er altijd veel voordeel te halen in de S-bocht van Delfgauw. Laat je eens inspireren.