Benfried heeft een groot assortiment keramiektegels.
Benfried heeft een groot assortiment keramiektegels.

Buiten zoals binnen met keramiektegels van Benfried

wonen

Keramiek wordt veel gebruikt als binnenvloer in woningen. Tegenwoordig trekken veel huishoudens de tegelvloer door naar buiten, waardoor de huiskamer verlengd wordt.

Benfried in Den Hoorn verkoopt al jaren keramiektegels voor in de tuin. Keramiek kenmerkt zich door zijn kleurvastheid, onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid. Mede hierdoor is keramiek een hippe en veel gevraagde tegel voor in de tuin.
Dit jaar heeft Benfried het assortiment keramiektegels flink uitgebreid. Zo is er voor iedereen wel de juiste kleur en maat beschikbaar. De 'woodlook-serie' heeft de uitstraling van een houten vloer. Daardoor kan deze variant goed met het parket van binnen worden gecombineerd. Tegenwoordig zijn er bovendien keramiektegels met een betonnen onderlaag beschikbaar, waardoor deze tegels ook prima voor de oprit gebruikt kunnen worden.
Keramiektegels dienen gevoegd te worden. Ook dáárvoor bent u bij Benfried aan het juiste adres. Zij hebben de voegmortels in verschillende kleuren op voorraad. Deze voegmortels laat het water door, maar geven onkruid en mieren geen kans.
Kom snel eens langs op het showterrein aan de Hooipolderweg 1 in Den Hoorn en laat u inspireren en adviseren. Benfried, voor al uw tuinmaterialen! Meer info: www.benfried.com of 015 - 256 9356.