Bij All Interieur treft u diverse soorten binnenzonwering aan.
Bij All Interieur treft u diverse soorten binnenzonwering aan.

Houd de hitte buiten de deur met binnenzonwering van All Interieur

  en om het huis

DELFT – All Interieur aan de Abtswoudseweg 4D is een interieurzaak, die dit jaar dertig jaar bestaat. Waar andere interieurzaken toen het economisch minder ging de deuren noodgedwongen moesten sluiten, is All Interieur een bloeiend bedrijf gebleven, met Karel Hagen en Peter Faber aan het roer.

De vader van Peter is ooit met het bedrijf begonnen. Peter heeft het vervolgens overgenomen en de zaak samen met Karel voortgezet. All Interieur is een bedrijf met 1.000 vierkante meter winkeloppervlak. De afdeling gordijnen en vitrage is het bezoeken meer dan waard. Bij het uitzoeken van de juiste gordijnen kunt u van beide heren het beste advies krijgen. Neem uw gemak, geniet van een kop koffie en kom samen tot de juiste keuze.
In veel nieuwbouwhuizen worden tegenwoordig harde vloeren gelegd, zoals PVC-vloeren inclusief vloerverwarming en –koeling. "PVC-vloeren zijn momenteel helemaal in", zegt Karel Hagen. Deze vloeren zijn heel goed aan te kleden met karpetten. In de wereld van de karpetten zijn er weer een heleboel nieuwe trends te bespeuren.

Zonwering
In de winkel vindt u verder overzichtelijk over diverse afdelingen gerangschikt de productengroepen tapijt van de merken Desso, Parade, Bonaparte en Ambiant, vinyl, laminaat en PVC. In deze tijd van het jaar is de binnenzonwering van onder meer Luxaflex en eigen merken weer het product waar de consumenten om vragen. Een opvallend artikel zijn de Duette Shades. Dit zijn shades met een unieke honingraatstructuur, waardoor ze zacht, duurzaam en energiebesparend zijn. Duette Shades zijn beschikbaar in een breed assortiment prachtige stoffen, rijke structuren en kleuren. Daarnaast heeft All Interieur houten jaloezieën en duorolgordijnen in het assortiment. 'Wonen in de sfeer die bij u past', zo luidt dan ook de slogan van dit Delftse bedrijf.

Meer berichten
 
CustomHtml_1