Nieuwe woning of uw oude huis in 't nieuw steken: Ie-Dee levert interieuradviezen op maat

kijk op de wijk

DELFT – Een nieuwe woning gekocht? Of van zins om uw oude 'casa' weer eens van een nieuw binnenkantje te voorzien? Bij Ie-Dee Interieuradviseur kunt u kiezen uit een gevarieerd, uitgebreid assortiment en vertrouwen op een vakkundig, gedegen advies.

"Een unieke woonwinkel in het hart van de Delftse binnenstad." Kees den Uijl zegt het zonder blikken of blozen over zijn interieurzaak Ie-Dee. De winkel aan de Binnenwatersloot bestaat al veertig jaar. Kees vormde jarenlang het gezicht van het bedrijf. Nadat hij zich enige tijd over een andere onderneming had ontfermd, heeft hij Ie-Dee afgelopen jaar overgenomen van de vorige eigenaar en is hij teruggekeerd op het oude nest. "Onze klanten waarderen het om een vast aanspreekpunt te hebben, een bekend gezicht met wie ze al eerder naar tevredenheid zaken hebben mogen doen. Ik ben zodoende altijd in de winkel te vinden", verklaart Kees.
Wie bij interieuradviseur Ie-Dee naar binnen stapt, kan hier het complete plaatje voor de inrichting van zijn of haar (nieuwe) woning samenstellen en aanschaffen. Van het plafond tot de vloer, van de ramen tot de wanden: Kees' omvangrijke vakkennis en ervaring op het vlak van woninginrichting zorgen altijd voor een aankleding op maat van uw huis. "Zelfs als je nog helemaal blanco bent wat betreft je wensen", garandeert de interieuradviseur.
Het assortiment vloerbedekkende materialen van Ie-Dee bestaat uit onder meer pvc, laminaat en tapijt. Hiervoor schakelt Kees vaklieden uit de stoffeerwereld in. Met betrekking tot de vensters van de woning vindt men bij Ie-Dee een ruime keuze in gordijnen in alle prijsklassen, raambekleding en binnenzonwering. Voor de wanden heeft Kees een uitgebreid assortiment op het gebied van behangmaterialen om uit te kiezen. Wie liever zijn of haar heil zoekt in verf, kan een keuze maken uit de 132 kleuren van het Engelse kwaliteitsmerk Farrow & Ball. "Deze verf wordt op traditionele wijze vervaardigd, met natuurlijke pigmenten, krijt en kalk. Als je van warme mattinten houdt, ben je het haast aan je huis verplicht om Farrow & Ball aan te schaffen", is Kees van mening.
Ie-Dee Interieuradviseur is gevestigd aan de Binnenwatersloot 9-13 in Delft, vlakbij de Phoenixstraat parkeergarage. Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 17.30 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur, en buiten openingstijden op afspraak. Website: www.ie-dee.com.