Van Dalen Voet&Schoenencentrum heeft ook komende tijd weer veel moois in de collectie.
Van Dalen Voet&Schoenencentrum heeft ook komende tijd weer veel moois in de collectie.

Stel uw eigen design samen bij Van Dalen Voet&Schoenencentrum

advertenties

Van Dalen Voet&Schoencentrum, de grote schoenenwinkel aan de Westlandseweg 9-11, heeft mooie comfortschoenen voor dames en heren in de collectie.

Naast de vaste merken voor heren als Van Lier, Rockport en Xsensible heeft de winkel een nieuwe aanwinst: Van Cromvoirt maatwerkschoenen voor heren.
Heren kunnen terecht voor maatwerkschoenen, die ze naar eigen wens kunnen samenstellen. Door de keuze van de leest, de kleur(en) en het type van het leer, de zool, de stiksels en de veters wordt een uniek en persoonlijk paar schoenen gemaakt. En daarbij ook nog eens met een uitstekende pasvorm en de mogelijkheid om eigen steunzolen te dragen in de schoen.
Dit maakt Van Cromvoirt maatwerkschoenen ook uitermate geschikt voor de moeilijke voet. In de winkel zijn alle typen en kleuren te bekijken en staan de schoenconsulenten klaar voor passend advies. De schoenen zijn verkrijgbaar vanaf 350 euro en te bestellen in de winkel.
De najaarscollectie voor dames bestaat uit de vaste merken: Durea, Footnotes, Think!, Piedi Nudi en Xsensible. Nieuw in de collectie zijn de merken Wolky, Hassia en aQa. De winkel staat vol met stoere boots, veterschoentjes en modieuze enkellaarsjes in hippe kleuren. Kom langs, de schoenconsulenten helpen u graag!