Zorghulpmiddelen Outlet heeft een groot aanbod en veel artikelen zijn direct leverbaar.
Zorghulpmiddelen Outlet heeft een groot aanbod en veel artikelen zijn direct leverbaar.

Zorghulpmiddelen Outlet in Wateringen: voor de beste service en scherpste prijs

Algemeen

Zorghulpmiddelen Outlet aan de Turfschipper 5 in Wateringen heeft sinds mei vorig jaar een groot assortiment voordelig geprijsde zorghulpmiddelen. Deze zijn te bezichtigen in de showroom.

Alle artikelen zijn schoon, in goede staat, volledig nagekeken en worden vaak aangeboden met volledige garantie. "Dankzij onze ervaring op het gebied van zorghulpmiddelen kunnen wij de klant goed adviseren", vertellen Marco Winterswijk en Manuela Sanders. "Met een bezoek aan onze Zorghulpmiddelen Outlet kunt u een hoop geld besparen en kunt u veel artikelen direct meenemen."

Tweede kans
Steeds vaker krijgen mensen te maken met bezuinigingen in de zorg. Zorghulpmiddelen worden amper vergoed of zijn vrijwel niet meer te betalen. "Dit heeft ons gemotiveerd om te starten met inkopen van goede gebruikte zorgartikelen die vaak kort gebruikt zijn en in zeer goede staat verkeren om te worden hergebruikt", vervolgen Marco en Manuela. De doelstelling is om de gebruikte artikelen zo laag mogelijk in te kopen en vervolgens zo voordelig mogelijk te kunnen aanbieden. "Daarnaast bieden we nieuwe artikelen tegen scherpe prijzen. Tevens kunnen wij elk artikel nieuw voor u bestellen."

Direct leverbaar
Bij Zorghulpmiddelen Outlet is het aanbod groot en zijn veel artikelen direct leverbaar. In de showroom staat een ruime variatie van scootmobielen, rolstoelen, rollators, verpleegbedden, sta-op stoelen en vele accessoires van A-kwaliteit. "Wij onderscheiden ons door goede service, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Als men niet in de gelegenheid is om naar onze showroom te komen, gaan we met ons aanbod naar de mensen toe", aldus Marco en Manuela. Zodat iedereen op hun gemak het artikel kan uitproberen en kiezen wat het beste bij hen past. Tevens kunt u ook bij Zorghulpmiddelen Outlet terecht voor het huren van een scootmobiel.
Naast de verkoop van zorghulpmiddelen in de showroom is Zorghulpmiddelen Outlet tevens dealer van merken als Travelux, Excel en Caremart.
Bel voor meer info naar 0174-621544 of mail naar info@zorghulpmiddelenoutlet.nl. Zie voor online kopen of bestellen ook www.zorghulpmiddelenoutlet.nl.
Voor het pand aan de Turfschipper 5 in Wateringen – in Wateringse Veld – is voldoende gratis parkeergelegenheid. Verder is het makkelijk te bereiken met tram 16 en 17.