Tableau de la Troupe van het Dacia-verkoopteam van Autohaag Zeeuw Delft.
Tableau de la Troupe van het Dacia-verkoopteam van Autohaag Zeeuw Delft.

Volop voordeel bij de Dacia Deelt Uit Dagen van Autohaag Zeeuw Delft

advertenties

DELFGAUW – De Dacia Deelt Uit Dagen bij Autohaag Zeeuw Delft, die duren tot en met 22 mei, dat is een evenement waar je bij moet zijn geweest! Dacia rijden wordt een nòg groter feest, als je dit grote voordeel eens bekijkt.

In een Dacia rijden is altijd feest. Daarom introduceert Autohaag Zeeuw Delft de Dacia Deelt Uit Dagen. Dagen vol extra voordeel op de toch al aantrekkelijk geprijsde Dacia-modellen. Komt u ook op het feest, Dacia deelt uit!
Heel aantrekkelijk is het accessoirepakket van 500 euro, dat u cadeau krijgt bij de aankoop van een nieuwe Dacia. Bij de aankoop heeft u keuze uit vier pakketten, namelijk de Pack Travel, Pack SUV, Pack Comfort en Pack Dokker Van. "Ook al in viervoud is Dacia 4All", begint vestigingsmanager Ed Mouton. "Dit omvat een viertal regelingen, waardoor u extra voordelig de Dacia Lodgy, Duster, Sandero, Logan MCV en Dokker kunt aanschaffen."
Wat houdt Dacia 4All dan precies in? Dat betekent dat u een vierjarige financiering afsluit tegen slechts 4 procent rente. Dat betekent verder dat u geen aanbetaling hoeft te doen en vier jaar garantie krijgt op de auto! "Een vast bedrag per maand met maar 4 procent rente, een aantrekkelijker aanbod dan Dacia 4All kunnen we niet doen. Daarmee komt onze slogan 'Iederéén kan een Dacia rijden' natuurlijk helemaal tot zijn recht."
Rijden op LPG is voordelig en beter voor het milieu. Dat is ook mogelijk met de Dacia-modellen Logan MCV, de Stepway en de Sandero. De installatie is dan standaard ingebouwd, zodat er niets van de bagageruimte verloren gaat. "En de aanschafprijs is ook nog eens lager dan een gewone benzine-uitvoering", legt Mouton uit.
Voor diezelfde modellen geldt tevens de mogelijkheid van een automaat. Voor slechts 500 euro extra, is de Dacia met zo'n Easy-R-automaat uitgerust. Meer comfort en rijplezier tegen een betaalbare prijs. "In brandstofverbruik namelijk nagenoeg gelijk aan handgeschakelde benzineversies", vertelt Mouton.
Kom langs bij de Dacia Deelt Uit Dagen en profiteer van dit bijna gekmakend grote voordeel. Want Dacia rijden, dat kan iederéén!
Autohaag Zeeuw Delft is ook op Tweede Pinksterdag geopend van 11.00 tot 16.30 uur.


Autohaag Zeeuw Delft
Exportweg 2
2645 ED Delfgauw
(015) 256 44 00
www.autohaagzeeuw.nl