Het verkoopteam van Autohaag Zeeuw.
Het verkoopteam van Autohaag Zeeuw.

Inruilspektakel tijdens Salon de Promotion van Autohaag Zeeuw

Algemeen

DELFGAUW - Autohaag Zeeuw Delft sluit het jaar weer feestelijk af met het inruilspektakel Salon de Promotion. Wie tot zondag 3 januari 2016 zijn huidige auto voor een nieuwe Renault inruilt, ontvangt tot maar liefst 5.000 euro extra inruilvoordeel. Deze inruilactie sluit aan op de 'Oud wordt Nieuw'-campagne van Renault en Radio 538.

"December is al duur genoeg. Daarom ontvangt de koper van een nieuwe Renault bij ons tijdelijk extra inruilvoordeel. Het aanbod geldt voor alle nieuwe Renault-modellen en het extra inruilvoordeel komt boven op de inruilprijs", aldus Pieter van den Hengel, sinds kort de nieuwe verkoopleider bij Autohaag Zeeuw Delft . "Wie wil weten hoeveel zijn huidige auto waard is, kan dat eenvoudig berekenen op www.autohaagzeeuw.nl. Het loont echter om bij ons langs te komen voor de definitieve inruilwaarde, want tijdens Salon de Promotion zijn we extra gul."

Extra koopavond
Een nieuwe Renault aanschaffen is dus nóg aantrekkelijker tijdens Salon de Promotion. Tijdens deze actieperiode biedt Autohaag Zeeuw bij aanschaf van een nieuwe Renault een extra inruilvoordeel tot wel 5.000 euro bovenop de reguliere inruilwaarde. Denk bijvoorbeeld aan een Renault Twingo Collection, een compleet uitgevoerde auto van 12.890 euro voor slechts 9.990 euro! Of een Renault Scenic die nu geen 26.990 euro kost, maar slechts 21.990 euro. Dat betekent een voordeel van maar liefst 5.000 euro! "Dit is de uitgelezen periode om met veel voordeel een nieuwe Renault aan te schaffen. En wie tijdens de actieperiode onze showroom niet kan bezoeken of gewoon niet kan wachten, die kan alvast de inruilwaarde van zijn huidige auto berekenen op de website", aldus Pieter van den Hengel.
Op zondag 27 december is de showroom EXTRA geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Autohaag Zeeuw Delft
Exportweg 2
(015) 256 44 00
www.autohaagzeeuw.nl

!