Afbeelding

Zomer in Hoven Passage

Algemeen

DELFT - Dat De Hoven vernieuwend is op het gebied van activiteiten bleek vorig jaar wel tijdens de Dino tentoonstelling in het Delftse winkelcentrum. Eigenaar van het winkelcentrum Van der Vorm Vastgoed en de ondernemers hier hebben ook deze zomer weer veel verrassends en unieks in petto.

Wellicht is het iets dat bezoekers al eens eerder hebben gezien in landen als Autralië en Portugal: vrolijk aangeklede winkelstraten. Dat kunnen wij in Delft natuurlijk ook.
In het winkelcentrum De Hoven hangen daarom duizenden kleurrijke parasols. Nog nooit zijn er in Nederland zoveel parasols opgehangen ter decoratie van een winkelgebied. Er is twee weken lang hard gewerkt en het resultaat is grandioos. Wie nieuwsgierig is en de parasols met eigen ogen wil komen bewonderen, kan dit tot medio september doen.

Aftrap
Naast deze bijzondere decoratie is er deze zomer ook van alles te beleven in het winkelcentrum. Zaterdag 18 juni om 14.00 uur is bijvoorbeeld de aftrap van het zomerseizoen. Die wordt verricht door het bekende trio van Het Zandkasteel: Sassa, Toto en koning Koos. Deze drie kinderhelden zijn elke dag te zien bij Z@pp op Nederland 3. Zaterdag brengen zij een swingende show met muziek en dans in De Hoven. De Hoven nodigt alle kinderen uit om deze show gratis te komen zien. Bovendien is er een meet & greet.
Zaterdag 2 juli wordt iedereen warm ontvangen door de Yellow Ladies. Binnen heb je geen zonnebril nodig, maar buiten natuurlijk wel en daarom worden gratis zonnebrillen uitgedeeld.
Vrijdag 8 juli wordt het Suikerfeest gevierd en wordt getrakteerd op een heerlijke zoetigheid, maar met een Delftse tintje. Kinderen en ouderen kunnen dan naar hartenlust snoepen op deze dag. Mensen die nog niet op vakantie zijn en wel alvast in de vakantiesfeer willen komen, kunnen op zaterdag 16 juli een vakantiekiekje maken. Lekker ouderwets met een direct-klaar-print. En wat is er in de Zomer lekkerder dan een heerlijk ijsje? Een softijsje van de Softmeisjes natuurlijk. Proef de zomer op zaterdag 13 augustus.
Helaas komt er aan die heerlijke vakantieperiode ook altijd weer een einde en moeten de kinderen weer naar school. En een nieuw schooljaar betekent boeken kaften! Omdat dit klusje niet de favoriete taak is van veel jongeren heeft De Hoven woensdag 24 augustus een speciaal boeken-kaft-team geregeld, om ieders boeken gratis te kaften. En dat past perfect bij het motto: de hoven pakt je in. Ook je boeken.
Meer weten? Kijk dan op www.hovenpassage.nl.