Het team van Schoonheidssalon Kimberly's staat de hele zomer voor u klaar
Het team van Schoonheidssalon Kimberly's staat de hele zomer voor u klaar

Van top tot teen stralend bij Schoonheidssalon Kimberly's

advertenties

DELFT - Een gezichtsbehandeling, ontspannende lichaamsmassage of pedicure: Schoonheidssalon Kimberly's aan Voorstraat 82, biedt het allemaal onder één dak aan en is de hele zomer open.

Veel mensen zijn zich aan het voorbereiden op de zomer en de vakantie. Bij Schoonheidssalon Kimberly's is het team dan ook vaak bezig met gezichtsbehandelingen, definitief ontharen van oksels en bikinilijn, behandelingen van pigmentvlekken, manicures, pedicures, behandelen van kalknagels, schimmelnagels en met het aanbrengen van permanente make-up bij wenkbrauwen en oogleden. Klanten kunnen hiervoor de hele zomer terecht, want Schoonheidssalon Kimberly's heeft geen vakantiesluiting. In de komende periode zijn er ook twee workshops te volgen: 'Make-up' en 'Hoe verzorg ik mij huid thuis'.
Eigenaresse Kimberly de Cock is al 14 jaar werkzaam als schoonheidsspecialiste niveau 3/4, pedicure en medisch pedicure. Ze blijft de ontwikkelingen en innovaties op haar vakgebied volgen en ook haar team krijgt regelmatig bijscholing. "Er zijn zoveel goede producten bijgekomen sinds ik startte met Schoonheidssalon Kimberly's", vertelt ze enthousiast. Het Amerikaanse merk Image Skin Care maakt peelings die heel diep werken. Ik ben ook blij dat we met dit merk nu behandelingen kunnen aanbieden die parabeen-, parfum- en dierproefvrij zijn. Zo kan echt iedereen bij ons een passende verzorging ontvangen."

Schoonheidssalon Kimberly's
Adres: Voorstraat 82
Telefoon: 015-2159197
www.schoonheidssalonkimberlys.nl