Afbeelding

All we want for christmas is you!

Algemeen

DELFT - Over drie weken is het al weer kerstmis. Daarom biedt BeauMel van zaterdag 5 tot en met donderdag 24 december 2015 kortingen op diverse behandelingen en cadeaus! Zie ook de advertentie van de Champagne treatment elders op deze pagina. BeauMel schoonheidsinstituut heeft dit jaar, net zoals het voorgaande jaar, een selectie gemaakt van mooie geschenken en luxe geschenkverpakkingen. "Ook bieden wij geschenken die geheel naar eigen wensen en behoeften kunnen ingevuld worden", aldus schoonheidsspecialiste Melissa de Ruiter. "Zo kunt u denken aan een bon voor heerlijke behandelingen of producten van elk gewenst bedrag, vrij besteedbaar. Cadeautjes voor jong en oud, met een cadeau van BeauMel zit je nooit fout! De 2016 webshop is online, dus houd ons in de gaten."
Cadeaubonnen of producten kun je ook telefonisch of per mail bestellen. Dan wordt alles van tevoren klaar gemaakt. "We willen ook altijd graag mee helpen bij het verzinnen van een leuk idee, waarbij dit op een leuke manier kan worden ingepakt."
Bij BeauMel slaag je altijd voor een leuk kerstmis. Je doet er al kerstinkopen vanaf 4,95 euro. Echt heel leuk in het assortiment zijn een meter nagellak van Alessandro voor slechts 24,95 euro. De Beautypillows, de Adventkalender met mini beauty cadeautjes en de nieuwe Must Gold parfum van Cartier in geschenkverpakking. Let op de 15 procent korting op de Revitabrow en Revitahair. De sieraden van Anna + Nina en Jewel Rocks maken het assortiment van BeauMel zeker de moeite waard. "Een musthave is echt de gladmakende make-up primer, een echte mooimaker", zegt Melissa.
Overigens ontvangt iedere klant in de maand december een luxe gift. "Regelmatig bezoekt de huidtherapeut ons instituut voor een IPL/laserontharing of huidvernieuwing en twee artsen voor het verwijderen van schimmelnagels, vaatjes op de benen of voor botox/fillers. U kunt een afspraak maken voor een intake gesprek."
Melissa en haar hele BeauMel-team wensen u alvast fijne feestdagen en in alle opzichten een voorspoedig en ontspannen 2016. Internet: www.beaumel.nl. Of kijk op facebook.com/beaumel. Gratis parkeerplaatsen aanwezig.