DSVP-speler Hozan Hussaini in actie, met een tegenstander in zijn rug.
DSVP-speler Hozan Hussaini in actie, met een tegenstander in zijn rug.

Speler in beeld

advertenties

Naam: Hozan Hussaini
Leeftijd: 24
Club: DSVP
Positie: middenveld


-Tegen DUNO was het niet denderend. Hoe kijk je er op terug?
"Het was een heel fysieke wedstrijd, een grimmig duel. Vechten tegen degradatie en de uitslag 1-1. Een wedstrijd met schoppen, slaan en op tenen staan. Doordat iedereen elkaar aan het opfokken was, kon eigenlijk niemand goed in zijn spel komen."

-Terwijl de wedstrijd een week eerder zo goed verliep. Tegen Houtwijk was je beter op dreef...
"Ja, die wedstrijd hebben we met 7-1 gewonnen en daarin was ik de uitblinker. Ik heb toen vier doelpunten gemaakt en twee assists gegeven. Die ploeg was al veilig, maar tegen DUNO troffen we een heel andere tegenstander. Deze ploeg was heel gefrustreerd, net zoals wij zelf trouwens. Ik was meer met andere dingen bezig, dan met voetbal. We zijn nu nog steeds niet veilig.
Alles hangt af van de laatst te spelen wedstrijd. En we zijn dan nog afhankelijk van de andere concurrenten."

-Hoe kijk je terug op je eigen prestaties dit seizoen?
"Goed, zeker altijd een 7, met een aantal goede uitschieters. In de tweede seizoenshelft heb ik dertien doelpunten gescoord, dat is bijna de helft van de totale doelpuntenproductie van DSVP."

-En op de prestaties van de ploeg in zijn geheel?
"Veel pech. Het resultaat is eigenlijk wel zwaar onder de maat. We hadden echt zo´n seizoen waarbij het dubbeltje steeds net de verkeerde kant op viel. Dan kom je in een sleur van verliezen en bouw je geen positieve reeks meer op. Volgend seizoen moeten we gewoon in de derde klasse spelen, boven in mee draaien en zeker wel een periode pakken. Maar dan moet het allemaal wel meer mee zitten. Het slechte hoofdveld is ook een oorzaak.

-Volg je het Delft op Zondag Voetbalklassement?
"Het heette vroeger Hans Dorjee Voetbalklassement, ik begrijp dat het nu anders heet. Nu ik dat weet, zal ik het zeker beter kunnen vinden."