Rabobank organiseert woonevent

Algemeen

DELFT - De woningmarkt is volop in beweging. Dit leidt tot een grotere vraag naar advies voor de aan- en verkoop van een woning, een verhuizing of verbouwing. Mensen willen graag snel antwoord op hun woonvragen.

Juist daarom organiseert Rabobank, samen met diverse lokale experts, een woonevent op dinsdag 19 april van 18.00 uur tot 21.00 uur aan de Buitenhofdreef 2 in Delft. Het event is kosteloos toegankelijk, ook voor wie geen klant is van deze bank. Diverse experts op het gebied van wonen zijn aanwezig, zodat bezoekers op veel van hun woonvragen direct antwoord krijgen.

Zo zijn er financieel adviseurs die bijvoorbeeld inzicht kunnen geven in wat maximaal kan worden geleend en welke maandlasten hierbij horen. En wordt er  toelichting gegeven op de huidige lage rentestand en wat die kan betekenen voor een lopende hypotheek.Ook als de hypotheek elders is gevestigd. Daarnaast zijn er drie makelaars aanwezig; Post Makelaardij, Lianne Dijkshoorn NVM makelaar en Van Silfhout & Hogetoorn. Zij kunnen alles vertellen over wat er komt kijken bij de aan- of verkoop van een woning. Westvest Netwerk Notarissen is aanwezig om de juridische kant van de aankoop en verkoop van een woning toe te lichten en verzekeraar Interpolis is present om inzicht te bieden in verzekeringen, risico en preventie.

Naast een woonplein waar experts in gesprek gaan met bezoekers, worden ook twee workshops gegeven om een compleet beeld te schetsen van de aankoop van een eerste huis, een verhuizing of verbouwing. Aanmelden kan via de website rabo.nl/zuid-hollandmidden/Woonevent.