Het live cooking event van Bemmel & Kroon, waarbij de flex-inductie kookplaat en de nieuwste combi-stoomoven worden gedemonstreerd.
Het live cooking event van Bemmel & Kroon, waarbij de flex-inductie kookplaat en de nieuwste combi-stoomoven worden gedemonstreerd.

Eindejaarsactie Bemmel & Kroon: geen BTW bij aankoop keuken!

Algemeen

REGIO – Kom in deze decembermaand naar één van de vestigingen van Bemmel & Kroon en profiteer van een spectaculaire eindejaarsactie. De vestigingen zijn aan de Neckar 24 in Den Haag, de Hoge Rijndijk 269 in Zoeterwoude-Rijndijk en aan het Cruquiusplein 50 in Cruquius. U betaalt tot en met 31 december 2016 géén BTW bij aankoop van een complete keuken. En dat betekent nog eens 21 procent extra BTW-korting op schitterende keukens die altijd al super scherp geprijsd zijn. Als klap op de vuurpijl krijgt u bij aankoop van een complete keuken in december ook nog een straat halve oudejaarsloten cadeau. Sla deze weken dus uw slag bij Bemmel & Kroon en wie weet begint u het nieuwe jaar als miljonair! In de schitterende showrooms van Bemmel & Kroon vindt u nu al de nieuwste modellen van 2016. Ook op die nieuwe keukens wordt de laatste week van het jaar maar liefst 21 procent BTW korting gegeven. Zo koopt u een nieuwe keuken vrij van BTW en dat scheelt een behoorlijke duit. Geld waarmee u nog zo veel andere mooie dingen kunt doen. Bemmel & Kroon is al 58 jaar de voordeligste. Bovendien komen de monteurs van dit bedrijf gratis bij u inmeten, gratis de keuken bezorgen en hoeft u geen aanbetaling te doen. De meest uitgebreide collectie met de nieuwste energie-efficiënte apparaten. Om zeker te weten dat u de apparatuur kiest die het beste bij u past, organiseert Bemmel & Kroon in samenwerking met Siemens een live cooking event op 19 december in Den Haag en op 27 december in Zoeterwoude-Rijndijk. Internet: www.bemmelkroon.nl.