Ed Mouton van Autohaag Zeeuw Delft met links de nieuw Mégane en rechts de nieuwe Talisman.
Ed Mouton van Autohaag Zeeuw Delft met links de nieuw Mégane en rechts de nieuwe Talisman.

Talisman en Mégane, de nieuwste Renault-modellen bij Autohaag Zeeuw Delft

advertenties

DELFGAUW – De medewerkers van Autohaag Zeeuw Delft zijn trots op het merk Renault. En dat is niet zomaar. In de showroom staan momenteel de nieuwe Talisman en de nieuwe Mégane te pronken.

Deze Renault-modellen zijn volledig vormgegeven volgens de nieuwe lijn van de Nederlandse designer Laurens van den Acker. Eerder al waren de modellen Twingo, Clio, Captur, Kadjar en Espace in dit nieuwe jasje gestoken. "Later dit jaar volgen nog Estate-uitvoeringen van de Talisman en Mégane", vertelt Ed Mouton, zelf al jaren werkzaam bij Renault en verantwoordelijk voor de grootste vestiging van Autohaag Zeeuw in Delfgauw. "Inmiddels heeft ook de nieuwe Scénic zijn opwachting gemaakt op de Autosalon van Genève en aan het einde van dit jaar staat die ook bij ons in de showroom in Delfgauw."
Ed Mouton vertelt dat de metamorfose van alle modellen aan het einde van het jaar helemaal moet zijn afgerond. Een veranderingsslag die Renault tot één van de meest succesvolle automerken van dit moment maakt. "Nu maar even met z'n allen genieten van de komst van de vernieuwde Talisman en Mégane", zegt hij. "Deze modellen worden dan ook extra in het zonnetje gezet tijdens de actiedagen van Autohaag Zeeuw, die plaats vinden van 17 maart tot en met 2 april. Tijdens deze actiemaand is er extra veel voordeel op alle Renault-modellen. Als grote uitschieter is er het voordeel op de Renault Clio Estate. Bij deze actie koop je een Clio Estate voor de prijs van een Hatchback."
Autohaag Zeeuw Delft is ook Tweede Paasdag, op 27 maart, geopend. Kom langs, geniet van vernieuwde modellen en van extra voordeel!


Autohaag Zeeuw Delft
Exportweg 2, Delfgauw
(015) 256 44 00
www.autohaagzeeuw.nl