Leonie Zwinkels.
Leonie Zwinkels.

Voedingscoach Leonie Zwinkels geeft kijkje in de wereld van het afvallen

Algemeen

DEN HOORN – Voedingscoach Leonie Zwinkels organiseert maandag 21 maart een open avond rondom het thema Gezonde Voeding. Dit vindt plaats in de Hoornbloem aan het Julianaplein in Den Hoorn.

"Ik wil mensen graag laten zien waar we op de wekelijks cursusavonden mee bezig zijn", legt de Weight Watchers-coach uit. "Het belangrijkst vind ik dat de mensen de sfeer tijdens de cursus komen proeven. Verder gaan we het natuurlijk hebben over het vernieuwde Weight Watchers-programma: Food, Fit, Feel. Het uitgangspunt van de nieuwe lijn is de filosofie dat gezonde voeding en voldoende beweging je het fijne gevoel geven dat je lekker in je vel zit." In Nederland worstelen momenteel veel mensen met overgewicht. Velen hebben op individuele basis de strijd aangebonden tegen de overtollige kilo's.
Afvallen in groepsverband heeft veel voordelen en leidt vaak sneller tot betere en blijvende resultaten, weet Leonie. "Afvallen doe je niet alleen. Als je je aansluit bij een groep, dan heb je steun aan elkaar en wat misschien nog belangrijker is, je deelt ervaringen en krijgt tips van elkaar. En waar je het voor doet? Als je goed in je vel zit heeft je omgeving daar ook profijt van. Als je goed in je vel zit neem je betere beslissingen en voel je je niet alleen een prettiger mens, je bent het ook voor je omgeving."
Maandag 21 maart zijn belangstellenden tussen 19.00 uur en 19.30 uur van harte welkom tijdens de inloop in de Hoornbloem aan het Koningin Julianaplein 1 in Den Hoorn.