Autoschade OostAmbacht en de aanhanger van Stedin.
Autoschade OostAmbacht en de aanhanger van Stedin.

Groen wordt Geel met Autoschade OostAmbacht

Algemeen

NOOTDORP – Autoschade OostAmbacht is meer dan een schadeherstelbedrijf voor auto's alleen. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld ook een spuitwerkplaats en een afdeling bestickeren in samenwerking met La Lettre reclame.

Juist op die afdelingen heeft men het momenteel heel druk. Er is namelijk een grote order van voorheen Joulz, nu Stedin, in deze regio binnengekomen. Een monsterklus, waar het team van Autoschade OostAmbacht half september mee begonnen is en zich bezig houdt met het ontstickeren van een groot aantal voertuigen van Joulz/Stedin. "De bussen en andere voertuigen van Joulz/Stedin moeten ontstickerd worden, waar daarna weer stickers op gaan van Stedin", zegt Robert. "Daar zijn we drie maanden geleden mee begonnen. Ook zijn we bezig met materiaal, zoals keetwagens en aanhangers – wat nu groen is geel te spuiten, dat alles wat groen is geel wordt, de kleur van Stedin. Er is niet echt een richtlijn gegeven wanneer Stedin de klus geklaard wil zien. In de loop der tijd zal het geel van Stedin het groen van Joulz in het straatbeeld echter helemaal gaan vervangen."
Autoschade OostAmbacht heeft in het verleden veel autoschades uitgevoerd voor Joulz. Hier zijn goede contacten uit voortgekomen. Zo goed, dat Autoschade OostAmbacht het materieel van dit bedrijf altijd heeft mogen blijven doen. "En nu dan deze klus van het ontstickeren van de voertuigen en het geel spuiten van het materiaal", aldus Robert. "Echt een leuke klus", gaat hij verder. "Maar ja, ik vind eigenlijk alles leuk als het om mijn vak gaat. De ene bus ontstickerd makkelijker dan de andere, we zijn wel eens tot twee uur 's nachts aan bussen bezig geweest, omdat de wagens klaar moesten om de volgende dag de weg weer op te kunnen. Maar het gewone werk de autoschades, scooters, meubels en zo voort gaat natuurlijk ook gewoon door. Daar gaan we het jaar mee uit, om volgend jaar met frisse moed weer aan volgende klussen te beginnen!"

Autoschade OostAmbacht
Burg. G.J.F. Tijdemanstraat 9,
2631 RE Nootdorp
(015) 310 69 03
www.oostambacht.nl

!