De keukenbrigade van Restaurant De Waag.
De keukenbrigade van Restaurant De Waag.

Restaurant De Waag, daar zit je goed en eet je lekker!

Algemeen

DELFT – In de middag of in de avond, een bezoek aan De Waag is altijd de moeite waard. 's Middags om lekker te lunchen of gewoon een glas te drinken aan de bar. In de avond om te genieten van een met zorg en toewijding bereid diner. Deze gelegenheid heet niet voor niets sinds kort Restaurant & Eetcafé De Waag.

De smaak en sfeer van het restaurant en het eetcafé worden samengebracht in een nieuw beeldmerk. De vernieuwde identiteit van deze Delftse gelegenheid, in dit eeuwen oude, historische pand aan de Markt 11, wordt hiermee in één keer duidelijk naar buiten gebracht.
Het menu van het restaurant verandert ieder seizoen, maar om de bezoekers te verrassen, worden tussentijds ook veranderingen doorgevoerd. Wat de bezoekers ook voorgeschoteld wordt, ze worden altijd verwend. Niet voor niets staat het restaurant al weer in de Lekker 500, de ranglijst van 500 beste restaurants van Nederland.

Kerstmenu
Ook tijdens de kerstdagen kunnen bezoekers van De Waag weer heel wat verwachten. Voor het kerstmenu betaalt u 69,50 euro per persoon. Het restaurant is tweede kerstdag geopend, waarbij de avond in het teken staat van eten, delen en beleven. "Met een upgrade van het traditionele kerstdiner", zegt eigenaar Dylan Coll. "We hebben per gang een aantal gerechten gecreëerd die we in de vorm van amuses zullen serveren."

De 'Zwarte Brigade' van Restaurant De Waag heeft voor deze avond een aantal wijnen geselecteerd om uw menu compleet te maken. "Over wijnen gesproken, wij als restaurant & eetcafé gaan in december en januari een aantal wijnen inschrijven, in samenwerking met onze Verbunt Wijninkopers, voor de verkiezing De Lekkerste Wijn van Nederland."

Nieuwe website
Vanaf februari 2016 gaat de nieuwe website van Restaurant & Eetcafé De Waag de lucht in. Helemaal in de nieuwe huisstijl. Maar houd deze gelegenheid ook op Facebook in de gaten. Via social media willen Dylan Coll en zijn medewerkers zich namelijk ook steeds meer aan een jongere doelgroep presenteren. Telefoon: (015) 213 03 93. Internet: www.de-waag.nl.