Veronique, Evert en Susan van Winden, met rechts van hen een schap vol producten om je vleesgerechten nog lekkerder mee te maken.
Veronique, Evert en Susan van Winden, met rechts van hen een schap vol producten om je vleesgerechten nog lekkerder mee te maken.

Vers, verantwoord en vooral lekker vlees bij Keurslagerij Van Winden

kijk op de wijk

DELFT – Keurslager Van Winden heeft ook komende tijd alles in huis om voor, tijdens en na de feestdagen te kunnen genieten van lekker en verantwoord vlees.

Keurslagerij Evert & Susan van Winden gaat, zoals de klant weet, voor goede kwaliteit. Producten van scharrelende dieren die een goed leven hebben gehad. Het assortiment is ruim. Wie graag urenlang een stuk rundvlees braadt kan in de slagerij aan de Vrijheidslaan 20 terecht voor een uitstekende lap vlees. Uiteraard is iedereen hier ook voor de perfecte biefstuk, een goed stuk varkensvlees of kip aan het juiste adres. Wie minder tijd of zin heeft om in de keuken te vertoeven, kan er ook terecht voor zo'n zes verschillende soorten kant-en-klaar maaltijden die alleen even moet worden opgewarmd. "We merken dat hier heel veel vraag is, vooral onze andijviestamppot is niet aan te slepen", vertelt Susan van Winden. De gerechten worden zelf bereid door het team van Keurslager Evert & Susan van Winden. Hierbij wordt geen tot nauwelijks zout gebruikt, maar vooral met dagverse producten gewerkt." De Delftse keurslager heeft afgelopen tijd wel gemerkt dat ophef ontstond over de gevolgen van vleeswaren eten. "Toen het nieuws net bekend was verkochten we dat minder. Momenteel zien we de vraag juist toenemen, omdat mensen toch vertrouwen hebben in het vlees van de keurslager." Susan van Winden vindt het verder allemaal wat overtrokken. "Als je producten van goede kwaliteit eet en niet teveel van één bepaald product eet, dan is er helemaal niets aan de hand." De feestdagen komen er weer aan en Keurslager Van Winden kijkt er alweer naar uit. "Sinterklaasavond is dit jaar in het weekend, ideaal om lekker gezellig met het gezin of de familie te gourmetten." Kerst is natuurlijk dè tijd om culinair te genieten. "Het is dan goed als klanten vooraf alvast bij ons bestellen wat ze willen hebben. Soms denken mensen nog wel dat op het laatste moment alles nog verkrijgbaar is, maar dat is niet zo." Voor wie niet weet wat 'ie met Kerst kan maken, heeft Keurslager Evert & Susan van Winden altijd wel goede tips, ideeën of adviezen. Schroom niet om hiernaar te vragen. Ook op http://vanwinden.keurslager.nl staan meerdere heerlijke recepten. Bel verder voor meer info naar 015 – 256 05 61 of kom eens langs.