Wendy van Wijngaarden bij de KIA Venga, een top occasion.
Wendy van Wijngaarden bij de KIA Venga, een top occasion.

Gezellige drukte bij Van Leeuwen Delft op KIA-testdag

Algemeen

DELFT – Voor het vijfde achtereenvolgende jaar, werd op zaterdag 7 november de KIA testdag gehouden. Op deze dag konden vaste en nieuwe klanten bij het Delftse bedrijf terecht voor een gratis wintercheck. Daarnaast kon men profiteren van een groot aantal acties op bijvoorbeeld winterbanden en aanbiedingen op zowel nieuwe als gebruikte auto's.
"Dat hebben we geweten", zegt verkoopadviseur Wendy van Wijngaarden. "Al vroeg stonden de eerste klanten voor de deur. En dat ging zo de hele dag door."
De meeste klanten hadden zich via de website van tevoren aangemeld en dat maakte dat de inspecties redelijk vlot gedaan konden worden en de wachttijd beperkt werd. "Al met al mochten we meer dan zeventig relaties verwerlkomen", geeft ze aan. "Een drukke en geslaagde dag wat ons betreft. Namens het Van Leeuwen team, dank ook aan een ieder die we mochten verwelkomen."
Mocht u niet in de gelegenheid zijn geweest om langs te komen, dan bent u alsnog van harte welkom om de wintercheck uit te laten voeren en gebruik te maken van de acties en aanbiedingen.
Kijk op de website www.kia-delft.nl voor mooie en complete occasions, voorzien van nieuwe APK, onderhoud en garantie. Bel voor meer informatie naar (015) 256 08 79 of kom gerust langs, de koffie staat klaar.