Afbeelding

Keuze voor kracht en voordelen merkonafhankelijke werkplaatsketen Autobedrijf van Leeuwen sluit zich aan bij JAMES Auto & Service

Algemeen

Editie: Week 5, Jaargang 21 |

Verkoopadviseur Peter Eggemond: “dit universele concept gaat een groot succes worden, ook voor alle leaserijders van diverse leasemaatschappijen”.

Autobedrijf en Kia dealer van Leeuwen heeft in haar jarenlange bestaan een grote klantenkring opgebouwd met de verkoop van talloze occasions en is inmiddels een begrip in de regio Delft.

Autobedrijf van Leeuwen is altijd op zoek naar nieuwe kansen om zijn klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. JAMES Auto & Service biedt Autobedrijf van Leeuwen extra kansen op het gebied van onderhoud en reparatie aan alle merken auto’s. Zakelijke, maar ook particuliere rijders, kunnen terecht in de ruime, moderne werkplaats en receptie aan de Schieweg 53 te Delft. Sinds 1 februari voert het garagebedrijf ook de naam JAMES Auto & Service van Leeuwen. De keuze voor JAMES Auto & Service was voor Autobedrijf van Leeuwen vrij simpel, zo vertelt directeur Marien van Leeuwen : “Met deze formule kunnen we de markt voor merkonafhankelijke APK, onderhoud en reparatie nog beter bedienen en onze klanten ontzorgen en tegelijkertijd mobiel houden. En mobiel blijft de klant zeker, want bij JAMES Auto & Service is men bij een onderhoudsbeurt verzekerd van gratis vervangend vervoer en de zakelijke rijder van haal- en brengservice.“ Marien van Leeuwen: “JAMES Auto & Service is voor alle automerken hét alternatief voor de dealer, terwijl de klant altijd het recht behoudt op fabrieksgarantie. Met de nieuwe werkplaatsformule bieden wij de klant de keuze uit originele onderdelen of kwalitatief gelijkwaardig, en ze krijgen de auto altijd weer uitgezogen en netjes schoongemaakt terug. Wij bieden net even die extra service tegen een lage prijs.” De verkoop van occasions en nieuwe auto’s behoren natuurlijk ook nog tot de activiteiten van Autobedrijf van Leeuwen en JAMES Auto & Service van Leeuwen. Van Leeuwen vertelt: “De toevoeging van JAMES biedt hierin juist extra kansen, we kunnen nu gemakkelijker meerdere merken verkopen. Voor iedere klant, smaak en budget hebben we een auto of zoeken we een auto naar de wensen van de klant. De service gaat dus verder, JAMES biedt service 2.0.

Voor meer informatie:
www.kia-delft.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12