Het jonge Autobedrijf Harnaschpoort groeit als kool

Algemeen

Autobedrijf Harnaschpoort groeit snel, in de werkplaats heeft Ron Strampraad (rechts) na een klein jaar al gezelschap gekregen van monteur Gwenn Soowijl.

DEN HOORN – Het gaat goed met Autobedrijf Harnaschpoort, de groei zit er lekker in. Het bedrijf van Ron Strampraad is in maart van dit jaar begonnen en heeft het razend druk.

Het is zelfs zo druk dat Strampraad een extra kracht heeft aangetrokken. Sinds kort is monteur Gwenn Soowijl in de werkplaats op bedrijventerrein Harnaschpolder aan het werk. “We hebben natuurlijk veel klanten uit Den Hoorn”, zegt Strampraad. “Maar door een zeer goede mond-tot-mond-reclame weten ook mensen uit Rijswijk en Wateringseveld ons steeds beter te vinden. Voor die bewoners zitten we op een heel gunstige locatie, zo vlak bij de A4.”

Autobedrijf Harnaschpoort voert reparaties en onderhoud uit aan alle merken auto’s. Overal is het bedrijf in thuis: airco, elektrische storingen, motor- en versnellingsbakrevisie, laswerk en nog veel meer. “We proberen altijd met de klant mee te denken”, zegt Strampraad. “Vooraf hebben we uitvoerig overleg over de reparatie. Wat is echt nodig, wat kan eventueel wachten? Hierdoor zijn onze klanten altijd voordelig uit.”

Kleine reparaties kunnen bij Autobedrijf Harnaschpoort worden verricht terwijl de klant wacht. Banden verwisselen bijvoorbeeld, want die zijn hier altijd op voorraad. Maar ook laswerk aan de uitlaat kan snel klaar zijn, om maar iets te noemen. “Veel mensen vinden het prettig dat wij een APK-keuring kunnen doen zonder afspraak”, gaat hij verder. “Ook daar kan de klant op wachten. Maar we hebben ook altijd een leenauto beschikbaar, die de klant in overleg kan gebruiken.”

Voor de APK-keuring van een benzineauto wordt 40 euro gerekend. Voor een dieselauto betaalt u 70 euro (inclusief roetmeting). Breng hier ook een bezoek. Via de A4 bent u er zo.


Autobedrijf Harnaschpoort
Vrij Harnasch 66, Den Hoorn
Telefoon: (015) - 212 39 68
www.autoharnasch.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12