Bij Daihatsu betekent actie ook echt actie

Algemeen

De karakteristieke Daihatsu Materia zie je steeds vaker in het straatbeeld. Tijdens de Actieweken bij Daihatsu is dit model met 2.500 euro in prijs verlaagd.

DELFT – Een prijsvoordeel dat kan oplopen tot wel 2.500 euro. Dan kun je gerust van de Actieweken bij Daihatsu spreken.

Tot en met 30 november geldt er namelijk voor elk Daihatsu-model een aparte actie. Kom dus langs bij Auto Nassau en laat u uitgebreid informeren. Het groene merk Daihatsu zit in de lift en groeit nog steeds sterk. Dat is niet zo gek, want het Japanse merk produceert auto’s die zuinig zijn in gebruik en verbruik. Een prachtig voorbeeld daarvan is de nieuwe Cuore, die een verbruik heeft van 1 op 23. Uit elke vergelijkende test komt hij heel goed naar voren. Een Cuore-rijder betaalt nog geen 7 euro aan Wegenbelasting! Hij is leverbaar vanaf 8.199 euro. “Momenteel is er van het vorige model Cuore ook een speciaal actiemodel”, zegt Patrick van den Berg. “Deze driedeurs 100th Anniversary heeft onder andere metallic lak en stuurbekrachtiging. Hij is leverbaar vanaf 7.499 euro.” 

De Materia is ook in opmars. Steeds vaker zie je deze karakteristieke auto in het straatbeeld. Het is een bijzondere auto, met verrassend veel binnenruimte. “Het leuke van dit model is, dat je hem op twee manieren kunt zien”, zegt Van den Berg. “Je kunt hem heel chic uitrusten of juist heel sportief. De Materia is nu met 2.500 euro in prijs verlaagd.” 

Een ander aansprekend model is natuurlijk de Sirion. Een ruime vijfdeurs Daihatsu, leverbaar met verschillende motorvarianten. De Sirion heeft een vanafprijs van 9.900 euro. De Trevis is een mooi en eigentijds model, dat standaard onder andere is voorzien van metallic lak. “De Daihatsu-familie wordt gecompleteerd door de Terios”, zegt Van den Berg. “Een stoere SUV, die zowel met twee- als vierwielaandrijving leverbaar is. Onder de motorkap zit een krachtige motor van ruim 100 pk. Ook op minder goede wegen heeft deze auto een prima wegligging en dus een goed rijcomfort. Alle modellen kunnen worden geleverd met vijf jaar garantie.” Heeft u ook interesse in een nieuwe Daihatsu? Kom dan langs voor een proefrit en wellicht een scherpe aankoop. Kijk voor meer informatie over de Actieweken bij Daihatsu op www.daihatsu.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12