Autobedrijf DIGO officieel erkend als duurzame onderneming

Algemeen

Autobedrijf DIGO heeft donderdag in de persoon van Danielle van Velzen het certificaat Erkend Duurzaam uitgereikt gekregen door een vertegenwoordiger van de BOVAG.

DELFT - Autobedrijf DIGO is sinds donderdag een officieel erkende duurzame onderneming. Het certificaat Erkend Duurzaam werd uitgereikt door een vertegenwoordiger van de BOVAG en is het bewijs dat in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen worden doorgevoerd.

“Wij hebben hart voor de zaak en de wereld er omheen”, zegt Danielle van Velzen. “Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een verantwoordelijkheid van ieder bedrijf. Bij ons staat dit hoog op de agenda. Wij hebben met z’n allen de taak om ons milieu, onze omgeving te koesteren. In dit plaatje past ook het behalen van het certificaat Erkend Duurzaam van de BOVAG.” 

Wat betekent Erkend Duurzaam concreet in de dagelijkse praktijk? Autobedrijf DIGO heeft maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in de bedrijfsvoering verankerd. “Dat betekent dat wij bijvoorbeeld voornamelijk stille en zuinige banden verkopen en de gebruikte banden op een milieuvriendelijke wijze afvoeren”, gaat van Velzen verder. “Datzelfde geldt voor de smeermiddelen en andere onbruikbare materialen. Het Dus Recycle Concept voor Automotive is door BOVAG verkozen als het beste afval-inzamelconcept voor de autobranche. Als deelnemer hiervan voldoet Autobedrijf DIGO aan alle wet- en regelgeving. Ook gaan wij zuinig om met energie.”
Uiteraard draait het bij duurzaam ondernemen in het autobedrijf ook om het aanbieden van duurzame mobiliteit. In de showroom van DIGO staan dan ook alle schone en zuinige modellen van Toyota. “Wij merken dat er steeds meer vraag is naar auto’s met een lage CO2-uitstoot en laag brandstofverbruik. Als geen ander kunnen wij onze klanten informeren over de mogelijkheden van schone mobiliteit. Daarbij denken we verder dan de auto’s die we nu moeten verkopen, ook in onze werkplaats wordt op een duurzame manier gewerkt met duurzame materialen.” 

Autobedrijf DIGO
Reinier de Graafweg 2a
(015) 5150000
www.toyotadigo.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12