Al jaren een betrouwbaar adres voor uw Kia

Algemeen

Bij Autobedrijf Nootenboom koopt u altijd een auto met unieke persoonlijke service.

De Sorento, Sportage, Soul, C’eed, Carens, Rio, Picanto. Het zijn stuk voor stuk prima auto’s van een uitstekend Koreaans automerk. Tijdens de AutoRai is Kia met diverse modellen bij de verschillende segmenten vertegenwoordigd.

In deze regio is Autobedrijf Nootenboom al jaren een betrouwbaar adres voor uw Kia. Het bedrijf bestaat al meer dan vijftig jaar. Het is een kleinschalig bedrijf, iets waar de consument zich in een economische periode als deze het meest prettig voelt. “Bij ons staat altijd kwaliteit voorop”, zegt directeur Henk van Wijk. “Juist als het wat lastiger is, onderscheidt het kaf zich van het koren. Wij hebben de afgelopen vijftig jaren bewezen dat de consument hier altijd naar tevredenheid een auto koopt.”
Kia heeft ook modellen die een A-label hebben. Dat betekent een bijtelling van slechts 20 procent. Daarnaast kan deze koper ook nog eens rekenen op minimaal drie jaar fabrieksgarantie en maximaal zeven jaar fabrieksgarantie. 

Wie bij Autobedrijf Nootenboom zijn Kia koopt, is verzekerd van persoonlijke aandacht. “Wij bieden zelfs op nieuwe Kia’s uit onze voorraad een terugkoopgarantie aan”, zegt Van Wijk. “Dit is een garantie van ons eigen bedrijf en is in de Nederlandse autobranche nog niet eerder vertoond. Nu het economisch wat minder gaat, kunnen mensen onzeker zijn over hun baan, met daardoor een onzekere toekomst. Deze terugkoopgarantie neemt deze onzekerheid weg en dus kan men toch die nieuwe Kia kopen. Mocht iemand onverwacht werkloos worden en dit kunnen aantonen, dan kopen we de auto terug. De klant krijgt gegarandeerd zijn geld terug, minus afschrijving. De afschrijving komt neer op 2 procent per maand.” 

Bij Autobedrijf Nootenboom vindt u alle aantrekkelijke Kia-modellen. De Soul, die qua vormgeving en maatvoering een voorloper is. Andere merken zullen wat dit betreft zeker volgen. Maar ook de Carens, die als vijf- en zevenpersoons uitvoering leverbaar is. De Picanto is een ideale stadsauto met een laag verbruik. Met de Sportage en Sorento heeft de Kia ook twee aantrekkelijke SUV’s. De C’eed en Rio completeren het mooie Kia-aanbod. Bij Autobedrijf Nootenboom worden, naast het dealerschap van Kia en Ford, steeds meer andere activiteiten ontplooid. “Er zijn bijvoorbeeld overdekte wasboxen gekomen, zodat men droog op ons terrein handmatig de auto kan wassen”, aldus Van Wijk. “Daarnaast beschikken wij nu ook over autoverhuur-mogelijkheden.”


Autobedrijf Nootenboom B.V.
Oudeweg 29, Nootdorp
Telefoon: (015) - 310 99 55
www.nootenboom-nootdorp.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

!